Denní horoskop PANNY na 19. 8. 2022

Panna 19. 8. 2022

Možná přemýšlíte o tom, co všechno musíte udělat, abyste zlepšili svou pracovní situaci. Své požadavky jste dali jasně najevo, ale zdá se, že jim nikdo nevěnuje pozornost. Možná jste se obrátili na špatné lidi. To může být právě ta záminka, kterou jste vždy potřebovali, abyste se stali vlastním šéfem. Jste kreativní a máte dobré podnikatelské nápady, Panny. Proč nezkusit, jestli se vám podaří obojí spojit?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vzhledem k nebeské konfiguraci je dnes silná touha vymanit se z nejrůznějších forem a omezení. Ve vzduchu rozhodně visí revoluce, což se týká i vašich vztahů. Možná budete mít chuť projevit nějaký aspekt své osobnosti, který jste dosud neodhalili. Je čas setřást všechny situace, které vás brzdí. Jednoduše je nebudete tolerovat.

Práce

Přistupujte k práci s humorem a pozitivním přístupem. Ostatní vám budou naslouchat a věřit tomu, co říkáte, jen proto, že se při tom usmíváte. Vaše vyrovnanost a slušné chování jsou cennou devizou, proto je nenechte promarnit.

Peníze

Zajímavá situace je nyní v oblasti životů, snů a institucí. Možná nemáte pocit, že váš pracovní život pro vás dělá vše, co může. Možná budete mít větší štěstí při práci pro větší subjekt. Přátelé vás spojí s novou společností, která je více než schopná vás podpořit. Sněte ve velkém.

Zdraví

Aspekt dne vytváří jakousi harmonii, která vám dnes dodá klidný pocit. Možná najdete další lidi, kteří to cítí stejně, a rozhodně to uznejte a podpořte. Věnujte také chvíli kontrole svého těla a všimněte si, odkud tento pocit přichází, kde je registrován. Je to velmi zvláštní místo ve vašem těle a možná budete chtít najít nějaký způsob, jak ho uctít. Krásný by byl horký obklad z čerstvých šalvějových listů.

Přečtěte si také