Denní horoskop PANNY na 2. 1. 2024

Panna 2. 1. 2024

Romantika je dnes velmi zdůrazněna, Panny. Všechny planetární energie naznačují, že se s partnerem pohybujete na stejné vlnové délce. Není divu, že si spolu v poslední době tak dobře rozumíte. Možná nastal čas udělat ve vašem vztahu další důležitý krok. Nezáleží na tom, v jaké fázi se nacházíte, vždy je tu vyšší rovina, o kterou můžete usilovat. Začněte nyní a můžete si být jisti, že si tu výšku oba užijete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární vlivy vás vybízejí k tomu, abyste si se svým milostným zájmem chtěli promluvit o všem možném. Bohužel byste se však mohli zaplést do rozhovorů o řadě problémů, které již nějakou dobu bublají těsně pod povrchem. Potřebuje sice nějakou diskusi, ale možná k tomu není ta nejlepší doba. Nasměrujte svůj dialog jiným směrem.

Práce

Agresivita vůči ostatním lidem na pracovišti se dnes může stát destruktivní, pokud si nedáte pozor. Pamatujte, že pracujete jako tým. Není třeba soupeřit se svými kolegy. Snažte se naopak o spolupráci.

Peníze

Nyní nestačí šetřit. Jste chytří, zejména pokud jde o peníze. Využití aspektu tohoto týdne se stává hlavní směrnicí. Prosazujte své kariérní cíle a zároveň se chopte nových příležitostí v pracovním životě. Jen se ujistěte, že je vaše práce stabilní, než do ní investujete vše. Někdy se věci mohou měnit tak rychle, že s nimi struktura podniku nedokáže držet krok. Chraňte své zájmy za každou cenu.

Zdraví

Aerobní cvičení podporuje vaši tvůrčí povahu. Aktivity jako běh, plavání a jóga posilují vaše plíce a rtuťové šťávy, které jsou vaší životní silou. Dát si to, co potřebujete, se může stát předmětem debaty, pokud dovolíte, aby vaše strava a cvičební režim zůstaly neplánované. Vaše mysl zahájí diskusi se svým zlým dvojčetem o tom, co skutečně potřebujete, a může to znít takto: Čokoládové sušenky? Běhání? Čokoládové sušenky? Běhání? Udělejte si rozvrh a držte se ho.

Přečtěte si také