Denní horoskop PANNY na 21. 11. 2022

Panna 21. 11. 2022

Zamilovat se na první pohled je něco, o čem jste si nikdy nemysleli, že se stane, ale může se to stát právě dnes. Romantický vztah může následovat, nebo také ne, ale povznesení, které vám přinese setkání s novou osobou, vám zlepší pocit ze sebe sama a ze života. Pocit dobrodružství ve vás může vyvolat touhu vydat se na výlet do vzdálené země. Pokud jste si chtěli naplánovat dovolenou, udělejte to dnes.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš partner (současný nebo budoucí) bude pravděpodobně dobrodružnější a bude mít experimentálnější přístup k životu. Ať už se dnes rozhodne vystupovat jakkoli, ať už má na sobě cokoli nebo ať už si účes upraví jakkoli - hlavně se nesmějte. Dovolte jim volnou hru, aby mohli prozkoumat celou škálu své jedinečné bytosti. Budou vás navždy milovat, pokud jim dokážete dát povolení být sami sebou.

Práce

V pracovní situaci jste se dostali do nepříjemného bodu. Možná máte pocit, že chcete utéct a schovat se. Možná máte pocit, že jste ztratili kontrolu nad něčím, co je pro vás důležité. Nebojte se. To, co se nyní děje, je pro dobro věci.

Peníze

Vesmír se soustředí na vaše psaní, mluvení a sdělování zpráv, vy se nyní zaměřte na komunikaci. Zjednodušovat ji prostě nepůjde, takže se připravte na smršť hovorů, e-mailů a textových zpráv. Ne všechny z nich budou nudné, takže si užijte komunikaci tam a zpět. Dejte průchod své tvůrčí stránce, a pokud jste spisovatelé, novináři, vydavatelé, redaktoři nebo se jinak zabýváte slovy, udělejte si radost. O moc lepší už to nebude.

Zdraví

Vzhledem k vaší schopnosti vidět ve všem dvě strany (ne-li více) se vám dnešní den bude zdát poněkud extrémní. Využijte svou energii k tomu, abyste se připravili na nepředvídané potřeby: zásobte ledničku čerstvými, zdravými potravinami, vyřiďte záležitosti týkající se vašeho zdraví a uspořádejte si skříňky v koupelně, abyste měli vše, co potřebujete pro případ, že onemocníte. Pokud se budete cítit připraveni, budete se cítit bezpečněji. Také - tento den není vhodný k přijímání nebo rušení závazků.

Přečtěte si také