Denní horoskop PANNY na 23. 7. 2022

Panna 23. 7. 2022

Dnešní den je pro vás vynikající, Panny. Oslavujte. Vaše ego je silné. Přicházejí k vám krásné věci. Měli byste si užívat dobré nálady, která k vám bude přitahovat příznivé lidi a situace. Expanzivitě tohoto dne se prakticky meze nekladou. Jediné, na co si dejte pozor, je arogance. Buďte hrdí, ale ne protivní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární konfigurace může znamenat, že pro jednou v historii svého současného vztahu nesnesete opakování včerejší rutiny dnes znovu. Pokud vás pomyšlení na takovou nudnou existenci táhnoucí se do budoucna poněkud zneklidňuje, pak se musíte dostat do kontaktu se svými hlubšími potřebami a touhami a znovu se spojit s těmi věcmi, které vás skutečně naplňují.

Práce

Lidé se mohou zdát být vašimi přáteli, ale buďte opatrní. Může se stát, že vás jen využívají, aby získali to, co chtějí. V takový den může být těžké pochopit motivy lidí. Buďte obezřetní a neprozrazujte žádná tajemství nespolehlivému zdroji.

Peníze

Dobrou zprávou je, že ve svém domě každodenní práce máte aktivitu, která může přinést mnoho nových příležitostí, jak rozšířit svou přítomnost nebo dát vyniknout své práci. Vesmír má tendenci věci měnit, ale někdy je stejně rychle mění zpět. Jednejte rychle, abyste využili darů, které vám byly dány. Mezitím je nejlepší spolupracovat v práci, aby někdo neztratil klid.

Zdraví

Dopřejte si prostor, který potřebujete k tomu, abyste prožili dobrý a zdravý týden. To zahrnuje plánování dopředu. Mějte představu o tom, jaký druh cvičení si každý den užijete, naplánujte si alespoň tři jídla, která si připravíte doma (se zbytky na oběd na další den!), a dejte si rámcově hodinu, do které se máte připravit na spaní. Takové plánování vám pomůže, když se budete snažit zklidnit energii svého těla v hektickém období.

Přečtěte si také