Denní horoskop PANNY na 24. 10. 2022

Panna 24. 10. 2022

Možná byste měli k nákupům přistupovat uvážlivěji. Zkuste strávit odpoledne prohlížením a zkoušením, ale ne nákupem. Budete tak mít čas přemýšlet o tom, zda dané zboží opravdu chcete a potřebujete. To by mohlo pomoci omezit spoustu impulzivních výdajů. Vaše peněženka bude tlustší a spokojenější.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Může se zdát, že váš partner žádá o měsíc, ale nedává vám žádný prostor, pokud jde o vaše vlastní obavy. Možná se budete muset začít hlouběji zabývat tím, co skutečně chcete, a ne tím, co si myslíte, že potřebujete. Obojí je velmi odlišné. Pak si budete muset najít čas, abyste si o tom promluvili. Vaše štěstí je důležité.

Práce

Nesnažte se vše uspěchat. Místo toho nespěchejte a dělejte svou práci dobře. V konečném důsledku je kvalita mnohem lepší než rychlost. Když úkol dokončíte s péčí řádného hospodáře, získáte od svého týmu i šéfa nebo klienta maximální respekt a pochvalu.

Peníze

Tento týden se týká aspektů ovlivňujících vaši oblast romantiky, dětí, rodiny a zábavy. I když můžete být v pokušení vykašlat se na práci a trochu si odpočinout, snažte se odolat! Raději použijte svou energii na řešení problému, který je těmto oblastem společný. Když to uděláte, bude pro vás hrabání peněz snadné.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vytváří napětí, které pociťujete v oblasti žaludku. Nemusí to nutně znamenat "bolest břicha"! Je to spíše oslabení vůle (tj. vašeho "instinktu"). Tento aspekt se může projevovat různými způsoby: přílišným spánkem, přejídáním nebo "zapomínáním" vyjádřit svou citovou pravdu těm, s nimiž jste ve vztahu. Chcete-li těmto škodlivým silám čelit, soustřeďte se v příštích několika týdnech na jeden zdravý návyk: pijte hodně vody.

Přečtěte si také