Denní horoskop PANNY na 26. 11. 2022

Panna 26. 11. 2022

Možná jste se včera večer vrátili domů později, než je pro vás vhodné, a možná se cítíte trochu unavení a vyčerpaní. Vezměte si vitamíny a nepoužívejte kávu jako povzbuzující prostředek. Vydejte se na svižnou procházku, abyste si pročistili hlavu a rozproudili endorfiny. Zvedne vám to náladu. To vám umožní fungovat stejně ostře jako obvykle. Dejte si pozor, aby se z ponocování nestal zvyk!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie dne může vynést na světlo určitou myšlenku, o které jste s partnerem (současným nebo budoucím) již dříve hovořili. Může to znamenat zcela nový životní styl, který se nebude podobat tomu, který žijete v současné době, a zároveň bude velkým dobrodružstvím. Dnes jste vybízeni k tomu, abyste se nad tím vážně zamysleli a začali pro svůj sen něco dělat.

Práce

Tento den je vhodný k tomu, abyste pracovali na své duchovní rovnováze. Nezapomeňte věnovat pozornost svému duchovnímu tělu. Během týdne věnujete tolik pozornosti svému mentálnímu a emocionálnímu já, že zapomínáte pečovat o svého skutečného ducha.

Peníze

Pokud si nedáte pozor, mohou tyto aspekty vyústit v boj o moc. Vesmír je asertivní a chce dosáhnout svého. Aktivita se odehrává ve vašem domě komunikace, proto si dávejte pozor na svá slova. Nepředpokládejte, že druhá osoba, zejména šéf nebo spolupracovník, něčemu v e-mailu nebo textu rozumí. Zůstanete-li na správné straně, pomůže to ostatním lépe vás pochopit.

Zdraví

Nedivil bych se, kdybyste dnes uronili pár slz. Kdo kdy řekl, že je špatné plakat? Děláte, že vůbec nic necítíte, když jste přetíženi? Pokud je dnešní den skutečně dnem, který vás zastihne v pláči, buďte šťastní! Zablokované emoce vás tíží a ztěžují vám pocit, že žijete. Pokud se vám podaří zajít na lekci jemné jógy nebo meditace, pomůže vám to prozkoumat některé nevyjádřené emoce, o kterých možná ani nevíte.

Přečtěte si také