Denní horoskop PANNY na 27. 10. 2022

Panna 27. 10. 2022

Pravděpodobně dnes dostáváte spoustu skvělých zpráv. Blíží se k vám obchodní i osobní úspěch. Projekt, o kterém jste doufali, že přinese zisk, se možná konečně pohne tímto směrem. Vaše nadšení, sebedůvěra a optimismus by díky tomu měly být velmi vysoké, takže budete mít mnohem větší chuť se pohnout kupředu.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste ve vážném vztahu, věnujte čas tomu, abyste dělali věci jinak. Budete mít příležitost se skutečně pobavit. Udělejte si čas na společné rozhovory a naslouchejte tomu, co vám každý z vás chce od srdce sdělit. Především se smějte a znovu objevte jiskru, která se možná v poslední době pohřbila.

Práce

Využijte svá spojení. Využijte své zdroje. Využijte svého šarmu a důvtipu a můžete mít vše. Moc je vaše. Stačí ji jen přijmout a využít ve svůj prospěch. Vaše nálada je dobrá a vše dobře plyne.

Peníze

Máte před sebou spoustu nových příležitostí, jak vydělat peníze. Protože vesmír odměňuje akci a prosazování vašich schopností na širším trhu, čím více toho dokážete, tím lepších výsledků se dočkáte. Nestyďte se říci nadřízeným o všech skrytých dovednostech, které máte. Možná se právě domluvíte na větší jistotě zaměstnání.

Zdraví

Vaše energie může být nižší než obvykle, ale stále se můžete cítit spojeni se vzrušením ze zdravého života. Dnešní aspekt vás žádá, abyste se zaměřili na svůj jídelníček – v tomto období by vám mohla prospět zejména konzumace čerstvé zeleniny a pyré. Pokuste se odlehčit svůj jídelníček zavedením luštěnin a ryb jako alternativy k sacharidům a masu. Nezapomeňte zvýšit svou energetickou hladinu pravidelným cvičením, i kdyby to mělo znamenat jen protažení na podlaze v obývacím pokoji!

Přečtěte si také