Denní horoskop PANNY na 28. 2. 2024

Panna 28. 2. 2024

Peníze a přátelství se málokdy mísí, Panno. Mějte to na paměti, pokud vás dnes přítel požádá o půjčku. Raději mu pomozte vymyslet strategii, jak vydělat více peněz. I když rádi pomáháte slabším, dočasný přístup často nadělá víc škody než užitku. Rychlá půjčka nepomůže zásadnímu problému vaší kamarádky, kterým je nutkavé utrácení. Nabídka zaplacení poradenství by byla darem trvalé hodnoty.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Co se týče vašeho milostného života, možná procházíte experimentálním obdobím. Planetární konfigurace naznačuje, že to může pokračovat přinejmenším dnes, zejména proto, že se zdá, že nejste rozhodnuti, se kterým z mnoha potenciálních milostných zájmů byste chtěli trávit více času. Pravděpodobně bude nejlepší pokračovat ve stejném lehkovážném duchu, alespoň v dohledné době.

Práce

Budete mít spoustu energie na řešení projektů, ale bohužel vaše energie nepoběží příliš hladce. Ve vašem současném plánu jsou závady, které je třeba vyřešit, než se pokusíte o další krok vpřed. Nezapomeňte – všechno pěkně popořadě.

Peníze

Jste teď neuvěřitelně jasnovidní. Možná zjistíte, že můžete vydělat nějaké peníze díky pouhé intuici. Když se ve správný čas ocitnete na správném místě a dozvíte se o nové vzrušující příležitosti, získáte určitý pocit ohledně určité akcie nebo se vám bude zdát o novém podnikatelském nápadu. Vaše kreativita je na nejvyšší úrovni. Jen se nejprve ujistěte, že máte vyřešeny všechny dluhy.

Zdraví

Díky planetárnímu uspořádání jste dnes expanzivní a přátelští. Zkuste místo tvrdé skořápky obrátit ke světu své měkké podbřišky a budete překvapeni, co se stane. Existuje však tendence uvíznout v režimu přijímání, proto nezapomínejte na své vlastní potřeby. Využijte energii k tomu, abyste si připomněli, co skutečně chcete, a nebojte se to vyslovit. Udělejte si čas na něco jen pro sebe, například pokud jste zaneprázdnění rodiče. Pomůže vám to lépe pomáhat druhým.

Přečtěte si také