Denní horoskop PANNY na 3. 1. 2023

Panna 3. 1. 2023

Lidé, se kterými se dnes setkáte, by pro vás mohli být později nesmírně přínosní, Panny. Dnes máte obzvlášť bystrý zrak, a tak si nezapomeňte všímat všeho zajímavého, co zpozorujete. To, co dnes objevíte, by se spolu s lidmi, které potkáte, mohlo v budoucnu mocně propojit. Vaše pozornost věnovaná detailům prospěje také vaší práci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná budete v pokušení všechno přehánět, pokud jde o váš romantický život, což věci nezlepší, jak jste možná doufali. Nebeský vliv by ve vás mohl vyvolat pocit, že když se budete maximálně obětovat a zdvojnásobíte své úsilí, dostane se vám nějaké odměny. Ve skutečnosti je právě teď lepší být v projevování svých citů střídmější.

Práce

Agresivita vůči ostatním lidem na pracovišti se dnes může stát destruktivní, pokud si nedáte pozor. Pamatujte, že pracujete jako tým. Není třeba soupeřit se svými kolegy v týmu. Jde o to, abyste spolupracovali. Snažte se o spolupráci.

Peníze

Pro vás je tento týden spojen s tím, že vás vaše práce právě teď příliš neuspokojuje. Možná se nebudete moci spolehnout na to, co vám bylo řečeno v minulosti, takže si budete muset udělat nějaké náhradní plány. Cesta k vašim snům vede přímo přes vaši mysl a nápady. Využijte je ve svůj prospěch!

Zdraví

Struktura, ve které si můžete hrát a pracovat, pro vás byla vytvořena už v mateřské škole. Tím nechci zlehčovat vaše případné pocity, že jste "nezvladatelní" - chci vám jen připomenout důležitost struktury. Současná planetární konfigurace vám pomáhá nastavit potřebné hranice - ať už jsou pro vás jakékoliv - pro vaše zdraví. Struktura musí být flexibilní, ale velmi, velmi pevná. Zkuste si proces začleňování struktury do svého života užít.

Přečtěte si také