Denní horoskop PANNY na 30. 12. 2022

Panna 30. 12. 2022

Panny, dnes by vás mohl čekat poněkud skličující telefonát. Může vám přinést zprávu o neúspěchu v jednom z vašich projektů, který je sice jen dočasný, ale přesto frustrující. Pravděpodobně budete muset řešit nějaké nepodstatné maličkosti, kterými byste se raději nezabývali, a to by vás mohlo připravit o příliš mnoho cenného času. Vydržte – stále si vedete dobře! Nedovolte, aby vás frustrace přemohla.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V lásce někdy dáváme tolik slibů, že je později nemůžeme splnit. Současný astrální aspekt vás může navádět k tomu, abyste o sobě učinili několik vysokých prohlášení, co děláte, kde žijete a zda jste v současné době svobodní, či nikoli. I když můžete mít pocit, že se vám podaří některé lidi oklamat, pravda nakonec vyjde najevo a dostihne vás. Nejlepší je být od začátku upřímný.

Práce

Naslouchejte dnes své intuici. Ví víc, než si myslíte. Stravte nějaký čas o samotě, mimo dosah jiných vlivů. Tento strávený čas se ukáže jako nesmírně cenný. Vhledy, které k vám přijdou, budou nesmírně přínosné.

Peníze

Nyní nestačí šetřit. Jste chytří, někdy až klamně, zejména pokud jde o peníze. Proto se využití aspektu tohoto týdne stává hlavní směrnicí. Prosazujte své kariérní cíle a zároveň se chopte nových příležitostí v pracovním životě. Jen se ujistěte, že je vaše práce stabilní, než do ní investujete vše. Někdy se věci mohou měnit tak rychle, že s nimi struktura podniku nedokáže držet krok. Chraňte své zájmy za každou cenu.

Zdraví

Současná planetární konfigurace vás vybízí k tomu, abyste se na svůj život podívali ze zdravého nadhledu. Možná pracujete na plánu, jak byste chtěli žít svůj život v příštích 25 letech. Musíte se snažit rozhodovat o svém zdraví vědomě, neboť vaše těla jsou samotnou strukturou, ve které žijete. Poskytněte si veškerou pomoc, kterou potřebujete, abyste zjistili, co vám nejlépe vyhovuje z hlediska stravy a pohybu, a vytvořte si rovnováhu, která zvýší vaši pohodu.

Přečtěte si také