Denní horoskop PANNY na 5. 11. 2022

Panna 5. 11. 2022

Skupinové aktivity nebo schůzky se dnes mohou ukázat jako náročné, protože lidé kolem vás budou vtaženi do diskusí, o kterých mají silné mínění a na kterých se všichni neshodnou. Tento den není vhodný k tomu, abyste se zapojovali do vášnivých diskusí, i když vás tato myšlenka láká. Držte se od nich dál! Najděte někoho, kdo se do nich také neplete, a promluvte si s ním.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete se cítit povzbuzeni k tomu, abyste hledali vztah založený na duchovnějším pohledu, než byly předchozí vztahy, které jste měli. Jste unaveni vybíráním nevhodných partnerů a nyní hledáte někoho, kdo vám bude společníkem i na duchovní a fyzické úrovni. Tím, že se budete pohybovat v nových kruzích, získáte to, po čem skutečně toužíte.

Práce

Nechte svou mysl volně plynout. Nezasekávejte se ve vyjetých kolejích. Právě teď máte možnost velmi rozšířit své postavení, pokud použijete svou představivost a budete přemýšlet nestandardně. Využívejte dnes svou mysl kreativně, ať už jste v práci, nebo ne.

Peníze

Malý výbuch ve vaší oblasti peněz a hodnot přináší nové způsoby, jak vydělávat a šetřit peníze (nová práce?), a nové pohledy na roli peněz ve vašem životě. O tom, jak důležité budou, rozhodujete vy, ne váš šéf, banka nebo kdokoli jiný. To je docela posilující, když se nad tím zamyslíte.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce zvýrazňuje krásu každodenního života a vy se jí musíte dotknout! Postavte se do pozice, kdy budete součástí věcí, které jsou pro vás krásné. Zdraví je jednou z krásných součástí života, kterou si můžete užívat ve větší míře, než tomu bylo za tohoto tranzitu! Obdarujte se mimořádnou péčí, díky níž vaše pleť září, vaše tělo se cítí živé a která vám dodává klid.

Přečtěte si také