Denní horoskop PANNY na 6. 12. 2023

Panna 6. 12. 2023

Vaše mysl je hladová po podnětech, proto jí dejte dostatek potravy. Tato potrava může mít podobu živé diskuse o politice a světových událostech nebo třeba nějakého netradičního časopisu. Váš pohled na věc by se mohl změnit během okamžiku, a tak buďte otevřeni novým myšlenkám. Informace, které se k vám dostanou, budou obohacující a překvapivé.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je velmi dobré si myslet, že máte určitý vztah pod kontrolou a že stačí lusknout prsty. Dnešek však bude dnem, kdy budete sami nuceni dostat se do situace, v níž budete muset svá očekávání upravit. Váš partner (současný nebo budoucí) může být unavený z toho, že musí plnit nesplnitelná očekávání, a začne ukazovat svou pravou tvář. Jak se s tím vyrovnáte?

Práce

Čeká na vás velká příležitost a vy jste katalyzátorem, který ji může uskutečnit. Nečekejte, až vám velké nabídky spadnou do klína automaticky. Převezměte iniciativu ještě dnes a budete překvapeni výsledky. Máte zdroje, které potřebujete k úspěchu.

Peníze

Vzhledem k některým silným aspektům, které se odehrávají v oblasti vašeho horoskopu spojené se sexem, smrtí, transformací a cizími penězi, se může stát, že si budete více půjčovat, než vydělávat, ale nemusíte se bát. S tím, jak se kolem vašeho znamení pohybuje více planet, se můžete těšit na tolik potřebnou podporu v oblasti peněz. Buďte k sobě laskaví a využijte tento čas k plánování a stanovení potřebných cílů.

Zdraví

Vzhledem k současné astrální energii možná slyšíte hlas, který zní v hlavě každého z vás: Dost! Chci, co chci, a chci to hned! Pokud to ve vás vyvolává obavy, je to proto, že planetární aspekt dne s vámi ještě neskončil. Ať už jsou omezení, která jste do svého života zahrnuli, jakákoli, je třeba je důkladně prozkoumat. Zeptejte se sami sebe, zda v péči o sebe děláte to nejlepší, co můžete, zejména pokud jde o vaše zdraví.

Přečtěte si také