Denní horoskop PANNY na 6. 9. 2022

Panna 6. 9. 2022

Pokud se cítíte unavení, věnujte se sami sobě, Panno. Není ostuda zpomalit nebo si vzít den volna, pokud je to potřeba. Pokud můžete strávit den v posteli, jděte do toho. Může to být více regenerační, než si myslíte. Pokud je třeba některé věci udělat, delegujte je nebo pracujte na notebooku v posteli. Dbejte na to, když vám tělo řekne, že už toho má dost. Dopřejte si odpočinek, který potřebujete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

To je jedna z příležitostí, kdy vás láska může přimět k přehnané reakci, protože nebudete očekávat, co dnes dostanete na talíř. Může se stát cokoli. Může se objevit někdo z minulosti, kdo se dramaticky změnil, což samo o sobě stačí k tomu, aby vás to šokovalo. Druhý šok zažijete, když vám řekne, že vás chce zpátky, ale zachovejte chladnou hlavu.

Práce

Chvíli vám potrvá, než se rozjedete. Ráno bude ztrátou času. Budete si přát, abyste zůstali v posteli ještě čtyři hodiny. Možná to taky uděláte. Den pro vás začíná až odpoledne. Dejte si do té doby pauzu.

Peníze

Nyní vás čeká mimořádné překvapení. Harmonický aspekt poskytuje spoustu tvůrčích nápadů, nemluvě o talentu k jejich realizaci. Mezitím také získáte impuls a odhodlání jednat ve všem, čeho chcete dosáhnout. Vzhledem k tomu, že ovlivňuje vaše sebevyjádření, je to skvělý čas pro kreativní lidi, kteří chtějí prodávat své výrobky. Brainstormujte o nových místech, kde byste mohli prodávat to, co jste vytvořili.

Zdraví

Když někdo tak talentovaný jako vy uvízne za stolem, je to k pláči. Pokud cítíte, že kreativní umělec ve vás kope za to, abyste ho pustili ze skříně, otevřete dveře! V každém případě tento svět potřebuje dalšího Picassa, další Simone de Beauvoirovou. Proč neprozkoumat nabídky na místní vysoké škole a nezjistit, zda by se vám do rozvrhu nehodil kurz ve vámi preferovaném oboru? Pokud vám dělá radost aranžovat doma květiny, pak je načase zařadit květiny do rodinného rozpočtu!

Přečtěte si také