Denní horoskop PANNY na 7. 1. 2024

Panna 7. 1. 2024

Zdá se, že vás dnes opustila vaše vynalézavost a představivost, Panny, a to vám neusnadňuje práci na vysoké úrovni, na kterou jste zvyklí. Možná by bylo nejlepší zaměstnat se rutinními úkoly, které můžete dělat automaticky, a pokud můžete, odložit kreativnější snahy, dokud se váš mozek znovu nerozběhne. Nebuďte příliš pyšní ani se neostýchejte požádat o pomoc. Vydržte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární konjunkce vás vybízí k tomu, abyste se chopili příležitosti týkající se vašeho současného milostného vztahu. Je to příležitost, abyste zcela rozumně a v klidu prodiskutovali, proč máte pocit, že se věci v poslední době pokazily, a jak oba pracujete na tom, abyste je vrátili do správných kolejí. Pokud k tomuto rozhovoru přistoupíte se skutečnou upřímností, budete schopni dosáhnout zásadní proměny.

Práce

Možná máte pocit, že vás dnes zklamaly vaše šťastné hvězdy. Kde jsou, když je opravdu potřebujete? Nebojte se. Za pár dní se vrátí. Prozatím se držte při zemi a snažte se nerozčilovat a nebýt frustrovaní, když se věci nevyvíjejí podle plánu.

Peníze

Pro vás je tento týden spojen s tím, že vaše práce je nyní o něco méně uspokojivá. Možná se nebudete moci spolehnout na to, co vám bylo řečeno v minulosti, takže si budete muset udělat nějaké náhradní plány. Cesta k vašim snům vede přímo přes vaši mysl a nápady. Využijte je ve svůj prospěch.

Zdraví

Můžete být rychlí v úderu, ale někdy vám uniká emocionální pointa. Zkuste se dnes zpomalit a provádějte hluboká dechová cvičení. Výhoda toho, že víte, co cítíte, může vám i vašim blízkým ušetřit zraněné city, když náhodou promluvíte příliš brzy. Cvičení jógy se na dýchání zaměřuje více než jiná cvičení. Prozkoumejte, které pozice fungují nejlépe pro uvolnění zablokované energie ve svých dechových vzorcích.

Přečtěte si také