Denní horoskop PANNY na 9. 11. 2022

Panna 9. 11. 2022

Mohl by se vám do cesty postavit nový románek. Starý přítel by se vám najednou mohl zdát něčím víc a váš vztah by se mohl ubírat zcela novým směrem. Může se stát i opak. Stará láska by se mohla znovu objevit a vzkřísit intelektuální stránku vašeho vztahu a ze staré lásky udělat nového přítele. Okolnosti kolem vás se mění a vy také. Jste typ, který to vítá!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud to bude možné, budete se dnes skvěle bavit na malém společenském setkání. Promluvte si s těmi, které byste se normálně neobtěžovali poznat. To vám může otevřít dveře k novým zájmům a nakonec i k novému vztahu. Právě tím, že budete riskovat a odvážíte se otevřít své srdce někomu novému, dosáhnete většího pokroku než před nějakou dobou.

Práce

V mnoha ohledech se v práci cítíte velmi osaměle. Máte pocit, že vás lidé kolem vás plně nepodporují. Vydržte a nezapomeňte, že jste skutečně propojeni - máte s sebou neustále podporu vesmíru.

Peníze

Máte aspekty, které přinášejí něco téměř jako příchod spřízněné duše. Možná skutečně potkáte někoho, s kým se dá perfektně chodit, nebo s kým se můžete spojit v silném a trvalém obchodním partnerství. Harmonické vibrace přicházejí do vašeho sektoru karmy a minulých životů. Energie mezi vámi je úžasná a nepopiratelná. Otázkou je, kam s ní půjdete dál.

Zdraví

Dnešní aspekt znamená, že se zastavíte, abyste si přivoněli k růžím, ať už se vám to líbí, nebo ne. Sehněte se a zavažte si tkaničky. Zastavte a podívejte se na mapu. Vžijte se do toho, co pro vás znamená každodenní život, a prostě "buďte teď a tady". Není to čas na zahájení zcela nových projektů, ale spíše čas na kontrolu toho, jak se cítíte v souvislosti se současnými projekty. Co se týče stravy, možná byste si měli zkontrolovat, zda jíte dostatek ovoce a zeleniny.

Přečtěte si také