Denní horoskop RYB na 1. 1. 2023

Ryby 1. 1. 2023

Ryby, dnes se můžete cítit zahlceni informacemi. Kolem poledne může být vaše hlasová i e-mailová schránka plná. Zdá se, že každý dnes potřebuje kousek vás. Nesnažte se dnes splnit vše, co od vás lidé očekávají; prostě to není možné. Místo toho se sami rozhodněte, co je důležité a co ne. Možná se setkáte s odporem nadřízených, ale nakonec uvidí moudrost vašeho uvažování.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární energie přináší potřebu promluvit si s milovanou osobou, ale jedinou otázkou je, nakolik tento rozhovor odráží to, co jeden z vás skutečně cítí. Možná si myslíte, že se oba dostáváte k jádru věci, ale ve skutečnosti možná jen obcházíte jednu konkrétní otázku. Nejlepší bude, když zatím nedospějete k žádnému pevnému rozhodnutí.

Práce

Do cesty se vám dnes mohou postavit lidé se silnou vůlí. Snažte se jim vyhnout. Jejich myšlení se neshoduje s tím vaším. Komunikace s těmito typy lidí věci jen zkomplikuje, místo aby je vyjasnila.

Peníze

Vzhledem k důrazu na minulé životy a karmu je nyní nutné, abyste se chovali slušně a zdvořile, zejména proto, že situace může být poněkud nestabilní a nepředvídatelná. Mezitím je ovlivněna vaše romantická situace, rodinný život a schopnost se bavit. Jste chytrý typ. Neriskujte dlouhodobou jistotu pro krátkodobé potěšení, jinak můžete nést následky. A to přece nechcete.

Zdraví

Byl to pro vás produktivní měsíc. Je to skutečně čas růstu a prosperity a vzhledem k současné nebeské atmosféře není pozdě přidat na seznam svých přání ještě jednu věc. Věnovali jste dostatečnou pozornost své stravě, cvičebnímu plánu a spánkovému režimu? To jsou oblasti, které potřebujeme neustále připomínat. Dejte si záležet na tom, abyste sledovali, co jíte, jak spíte a zda dostatečně cvičíte. Odvažte se mít všechno!

Přečtěte si také