Denní horoskop RYB na 12. 8. 2022

Ryby 12. 8. 2022

Nechte v sobě dítě, aby si hrálo, Ryby. Vraťte se ke svému nejpůvodnějšímu stavu a vychutnejte si ho. Některé z nejdůležitějších životních lekcí jste se naučili v dětství. Vraťte se do tohoto stavu mysli a přijměte jednoduchost života, kterou jste tehdy zažili. Život je složitý jen proto, že si ho takový uděláte. Vzpomeňte si, jaké to bylo žít bezstarostně, a žijte tak znovu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se hodně mluví, a to je vše, co může zůstat, pokud to nezačne nějakou akcí. Díky energii z dnešního astrálního vyrovnání máte co říci, a to stylem, který nešetří slovy. Chcete, aby se jisté romantické spojení pohnulo určitým směrem. Zatímco mluvení může připravit scénu, k tomu, aby to fungovalo, potřebujete přímější přístup.

Práce

Tento den vám přináší obrovské množství síly a příležitostí. Vstaňte brzy a dejte se do práce. Nápady a lidé, kteří vám zkříží cestu, se ukáží jako neocenitelné zdroje. Mějte vždy po ruce zápisník. Úspěch je na dosah ruky.

Peníze

Peníze jsou způsob, jak najít jistotu, kterou hledáte. Nyní si pravděpodobně všimnete, že vaše mužská a ženská stránka jsou poměrně vyrovnané. Dobrá práce! Vzhledem k tomu, že se to týká vašeho zaměstnání, zdraví a všedních činností, bude se vám v práci pravděpodobně dařit. Děláte skvělý dojem na lidi na vyšších místech. Pokud chcete postoupit o krok dál, přihlaste se jako dobrovolníci do čela nějakého speciálního projektu. Vaše hodnocení bude úžasné!

Zdraví

V příštích dnech se může objevit emocionální "nepořádek" - ať už vnitřní, nebo vnější - a vy musíte odolat nutkání ho "uklízet". Dnešní náročný aspekt je jako velká hádka otce a matky před zraky malého dítěte, vás. Musíte si dát pozor, abyste se nenechali uzavřít do sebe emocionálním napětím, které cítíte. Pravidelné cvičení a strava, která zahrnuje čerstvou zeleninu, vám pomohou zůstat pružní a soustředění, emocionálně.

Přečtěte si také