Denní horoskop RYB na 14. 6. 2023

Ryby 14. 6. 2023

Vaše sebedůvěra vás dostane z jakéhokoli problému, do kterého se dnes dostanete, Ryby. Snažte se, aby vás žádný problém příliš neovlivnil. Dbejte na to, abyste vše řešili s lehkostí a energií. Pokud se vám zdá, že jste uvízli v bahně, neseďte tam a nevolejte o pomoc. Převezměte iniciativu a vyhrabejte se z něj a přesuňte se na vyšší úroveň.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve vzduchu je cítit značná vášeň a intenzita současné astrální energie. Záleží však pouze na vás, jak s ní naložíte. Svého partnera můžete velmi potěšit tím, že mu ukážete svou starostlivou a sdílnou stránku a dáte mu najevo, jak hluboké city k němu chováte. Stejně tak se ale můžete kvůli některým nedávným událostem rozzlobit nebo žárlit. Volba je na vás.

Práce

Nenechte se tlačit do něčeho, k čemu nejste připraveni se v souvislosti se svou kariérou zavázat. Někdo, s kým spolupracujete, může použít zastrašovací taktiku, aby vás přesvědčil o něčem, o čem si myslí, že je pro vás vhodné. Důvěřujte pouze sami sobě.

Peníze

Kdo si počká, ten se dočká všeho dobrého, ale na to dobré nemusíte čekat dlouho. Aspekty ovlivňují vaše minulé životy, karmu a instituce, takže ze snů a psychických záblesků získáváte nejrůznější cenné informace. Určitě jim věnujte pozornost. Od tohoto týdne si věřte, že dosáhnete všeho, co chcete.

Zdraví

Vyrovnávání rovnováhy, které naše tělo denně provádí, probíhá v ledvinách, kde se krev čistí od nečistot. Chcete-li ledvinám pomoci, zařaďte do svého jídelníčku brutnák lékařský (čistí), kořen Joe-Pye (čistí močové kameny) a buchu (stimulátor ledvin). Chcete-li se o těchto a dalších výživných látkách dozvědět, začněte navštěvovat uvědomělejší trhy s produkty ve svém okolí. Pěstitelé často prodávají přímo na těchto trzích, což vypovídá o relativně vyvážené ekonomické a ekologické struktuře, kterou možná budete chtít podpořit.

Přečtěte si také