Denní horoskop RYB na 15. 10. 2022

Ryby 15. 10. 2022

Dnes se možná z nedávného opojení vrátíte dolů s nárazem. Pokud se cítíte podráždění při řešení každodenních povinností, nejste sami. Vaši náladu může zhoršit návštěva ještě nevrlejšího přítele. Pokud se cítíte zahlceni detritem rodinného života, dejte si pauzu a jděte na dlouhou procházku, abyste si vyčistili hlavu a zvedli náladu. Zítra je další den.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V tento den si můžete uvědomit, co vám v určitém vztahu chybí. Všimnete si, že ačkoli navenek se zdá být vše v pořádku, zřetelně chybí skutečná vášeň. Ta jiskra, kvůli které se vám po sobě stýská, když jste mimo dohled toho druhého, už tam není. Teď se musíte rozhodnout, co s tím udělat.

Práce

Ať už jste v práci, nebo ne, budete cítit obrovský tlak na splnění určitých úkolů. Pokud jste doma, věnujte se domácím pracím, ke kterým jste se chtěli dostat už několik týdnů. Dnes je "deštivý den", na který jste čekali.

Peníze

Nyní z toho budete mít prospěch ve dvou zásadních směrech. Vzhledem k tomu, že aspekty ovlivňují vaše skupiny, politiku a samostatnou výdělečnou činnost, můžete uvažovat o práci z domova nebo o založení nového podniku z pohodlí vaší ložnice. Štěstí se spojí s náhlými geniálními nápady. Může se to zdát jako skotačení, ale vydrží to mnohem déle.

Zdraví

Jste jedno z nejfyzičtějších astrologických znamení. Máte denní nebo týdenní cvičební program, který nábožně dodržujete? Pokud ne, měli byste. Doporučuje se to lidem v každém věku. Životní energie, kterou čerpáte z pravidelné fyzické aktivity, ovlivňuje vaši náladu, schopnost soustředit se, váš jídelníček i váš romantický život. Udržujte krev v pohybu a budete po všech stránkách šťastnějším člověkem!

Přečtěte si také