Denní horoskop RYB na 15. 11. 2022

Ryby 15. 11. 2022

Věci se vyvíjejí opačným směrem, přesto se všemi můžete souviset a mít z nich užitek. Není nic špatného na tom, když si necháte otevřené možnosti. Někteří lidé se rádi drží jedné hry, zatímco vy rádi hrajete více her najednou. Nedovolte ostatním, aby ve vás vyvolávali pocit, že musíte změnit svůj způsob, pokud jste přesvědčeni, že vám věci vyhovují.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ocitnete se v situaci, kdy se se svým partnerem (současným nebo budoucím) začnete cítit lépe, protože máte možnost pochopit, co mu dává pocit bezpečí na velmi hluboké úrovni. Možná konečně vnímáte něco, co vám pomůže vidět jeho lidskost a skutečnou zranitelnost.

Práce

Celkově bude den probíhat hladce a získáte obrovskou emocionální podporu pro práci, kterou děláte. Ostatní se dokážou vcítit do toho, čím procházíte (v dobrém i zlém) a to vám značně usnadňuje práci.

Peníze

Pokud jde o peníze, jste dost opatrní. Vaše bezpečnost je pro vás důležitá, a proto ji vždy chráníte. Nyní pravděpodobně zjistíte, že někdo není spokojen se svou rolí ve vašem životě, zejména pokud jde o peníze a postavení. Protože se to bude týkat učení, ukažte této osobě, že není důležité, co máte, ale kdo jste.

Zdraví

Díky energii dnešního aspektu byste se mohli cítit velmi hravě. Pro normálně poslušného a zodpovědného jedince je to jako výlet do parku. Možná budete mít poprvé po dlouhé době chuť tančit, nebo možná dokonce trochu tančit pod peřinou... Každopádně vás dnešní planetární konjunkce vystaví spoustě prvotní energie a je důležité, abyste zvážili své fyzično. Jak si vede váš cvičební režim?

Přečtěte si také