Denní horoskop RYB na 15. 9. 2022

Ryby 15. 9. 2022

Udělejte si prostor pro dlouhou komunikaci s dobrými přáteli, Ryby. Tento den je důležitý k tomu, abyste se svěřili lidem, které máte rádi. Udržujte věci lehké a energické, což vám i tak jde dobře. Vyjádřete své showmanství a ujistěte se, že vaše jasná přítomnost rozzáří každou místnost, do které vstoupíte. Svět je vaše jeviště, a tak hrajte roli, která vás baví nejvíc - své pravé já.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Cítíte nutkání vzít svého milovaného člověka někam úplně, zcela a doopravdy jinam. Možná si ani neuvědomují, co pro ně chystáte, ale řekněte jim, aby se připravili na nečekané, protože jim to pravděpodobně vyrazí dech. To s největší pravděpodobností upevní váš vztah novým způsobem, protože vás to spojí v nové vzrušující situaci.

Práce

Budete muset změnit svůj rozvrh, abyste stihli vše, co potřebujete. Něco trvá déle, než jste si mysleli, a něco jiného nezabere vůbec žádný čas. Flexibilita je jediný způsob, jak tento den zvládnete s lehkostí.

Peníze

Toto období je o skupinách, politice a samostatném podnikání. Pokud hledáte způsoby, jak si vydělat více a vytvořit si větší stabilitu, vesmír vám dává štěstí a šanci, abyste to dokázali. Obraťte se na přátele a skupiny navazující kontakty, které vám pomohou vybudovat si klientelu, zatímco budete přecházet ze současného zaměstnání. Nezapomeňte si své nápady a výrobky chránit autorskými právy a ochrannými známkami, abyste si zajistili budoucí zisky.

Zdraví

Energie vycházející z planet dnes představuje mentální výzvu. Emoce a moc na sebe vrčí; možná se dokonce pustí do skutečného boje! Mentální výzvou je ustoupit a zhodnotit situaci. Kolik je toho v sázce? Překoná se to nakonec? Jde o vítězství a prohru? Největší výzvou bude tváří v tvář tomuto rozptýlení nadále dodržovat svůj osobní zdravotní režim. Není fér ani rozumné zanedbávat své tělo a veškerou energii v něm obsaženou.

Přečtěte si také