Denní horoskop RYB na 16. 10. 2022

Ryby 16. 10. 2022

Možná očekáváte nějaké návštěvníky. I když z toho máte radost, možná se cítíte zahlceni tím, co ještě zbývá udělat. Dávejte si pozor na tempo. Tito přátelé vás přicházejí navštívit, ne hledat pod postelí prach. Důležitější je užít si jejich společnost než se stresovat kvůli drobnostem v domácnosti. Nechte si nějaký čas na odpočinek, abyste byli na jejich návštěvu svěží.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zdá se, že energie tohoto dne vás vybízí k ještě většímu tajnůstkaření a mlčenlivosti. Víte, že váš partner nesnáší, když se dostanete do jedné z těchto nálad a chováte se jako krab poustevník uzavřený ve své vlastní ulitě.

Práce

Všichni kolem vás se zdají být díky trochu rozhození. Zdá se, že nic nezapadá na své místo a jednání lidí je nahodilé. Buďte připraveni téměř na všechno.

Peníze

Nyní budete mít prospěch ve dvou zásadních směrech. Vzhledem k tomu, že aspekty ovlivňují vaše skupiny, politiku a samostatnou výdělečnou činnost, můžete uvažovat o práci z domova nebo o založení nového podniku z pohodlí své ložnice. Štěstí se spojí s náhlými geniálními nápady. Může se to zdát jako skotačení, ale vydrží to mnohem déle.

Zdraví

Díky dnešnímu planetárnímu aspektu si pravděpodobně začnete vzpomínat na části minulých časů, které zůstaly nějakou dobu v pozadí. Může to být sentimentální období a můžete pociťovat silnou nostalgii. Nechte tento druh energie projít svým tělem. Jóga je skvělým způsobem, jak vyloučit starou, nahromaděnou energii a přivést novou, svěží energii, která pomůže očistit vašeho ducha. Je to zdravý proces.

Přečtěte si také