Denní horoskop RYB na 18. 10. 2022

Ryby 18. 10. 2022

Energie je neobvykle pomalá, což způsobuje, že se vlečete a vaše produktivita trpí. Nemůžete s tím nic moc dělat. Stanovte si priority úkolů tak, abyste splnili to, co je nezbytně nutné udělat. Všechno ostatní bude muset počkat do zítra. Do té doby se posilte dobrou výživou a svižnou procházkou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nedělejte si velké naděje: tento den pravděpodobně nebude nijak zvlášť romantický. Většina vášně, kterou zažijete, bude spočívat v konverzaci. Pokud máte opravdu rádi podnětné diskuse, pak vás čeká vzrušující den. Nikdy nevíte, kam vás dobrá konverzace zavede!

Práce

Něco vás znepokojuje. Čekáte, až přijde váš velký zlom. Bohužel však na to není ten správný čas. Jste téměř u cíle, ale ne zcela. Stačí být trochu trpělivější a všechno dobře dopadne.

Peníze

Toto období se týká vašeho zaměstnání a zdraví. Vesmír chce budovat strukturu a podporovat tvrdou práci, takže nyní je nejlepší přiložit nos k dílu a dokončit projekt, napsat životopis nebo perfektně připravit prezentaci. Další vlivy se týkají vašich dluhů. Než začnete utrácet, splaťte své závazky.

Zdraví

Jste soucitný přítel, který téměř beze slov chápe, co druhý cítí. Ať už cítíte, že druhého člověka tíží cokoli, podívejte se sami na sebe, jestli se náhodou necítíte podobně. I když máte někdy tendenci skrývat své vlastní pocity, když vám je někdo jiný odráží, najednou mu rozumíte. Abyste se dostali do většího kontaktu se svými pocity, můžete začít cvičit bojová umění, která si cení trpělivosti a sebeuvědomění stejně jako fyzické síly.

Přečtěte si také