Denní horoskop RYB na 19. 10. 2022

Ryby 19. 10. 2022

Díky dnešním planetárním aspektům máte zábavnou a slavnostní náladu. Na dnešní večer byste si měli naplánovat dům plný lidí, protože budete potřebovat publikum. Váš talent pro drama pracuje přesčas. Budete vyprávět vtipy. Vaši hosté ocení i bezplatnou show na parketu!

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den pro vás bude pravděpodobně velmi podnětný, a to ve více ohledech. Ve vzduchu je cítit vítězství, nebo alespoň potenciální vítězství. Někdo, koho se snažíte poznat, má konečně odvahu říct vám, co k vám cítí. Je to překvapení, protože ještě před chvílí se vám nechtěli ani podívat do očí!

Práce

Konverzace s ostatními lidmi se stává docela zmatenou a na konci třicetiminutového rozhovoru s někým na pracovišti budete mít pocit, že jste nic nepochopili. Vaše rozhovory mají tendenci se točit v kruhu, místo aby vedly v přímých liniích.

Peníze

Toto období se týká vašeho zaměstnání a zdraví. Vesmír chce budovat strukturu a podporovat tvrdou práci, takže nyní je nejlepší přiložit ruku k dílu a dokončit projekt, napsat životopis nebo perfektně připravit prezentaci. Další vlivy se týkají vašich dluhů. Než začnete utrácet, splaťte své závazky.

Zdraví

Mezi přáteli a rodinou můžete najít chápavé posluchače, ale někdy jste to vy, kdo potřebuje naslouchat sám sobě. Věci, které chcete udělat pro své zdraví, ale stále je odkládáte – pít více vody, jíst méně cukru, častěji cvičit  můžete uskutečnit jen vy. Když se přistihnete, že si chodíte pro útěchu k druhým, zeptejte se sami sebe, zda byste to nemohli být vy, kdo si poskytne útěchu v podobě zdravých návyků.

Přečtěte si také