Denní horoskop RYB na 2. 12. 2022

Ryby 2. 12. 2022

Možná se cítíte zatíženi emocionální tíhou, která se nad vším vznáší. Nedovolte, aby vás tento pocit přemohl, i když to někdy může být nemožné. Dobrý přítel by se na vás mohl obrátit s prosbou o pomoc a emocionální podporu. Neskončete tím, že obrátíte pozornost a budete mluvit pouze o svých zážitcích. Věrnost a soucit jsou pro dnešek klíčové.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud potřebujete sebrat odvahu a dát někomu blízkému najevo, co cítíte, využijte příležitosti, která se vám naskytne. Možná ztratíte svůj obvyklý pocit náklonnosti, ale také vás to nebude nijak zvlášť trápit. Jednou za čas je skvělý pocit nechat se unášet proudem a prostě věřit, že to, co se děje, se má stát.

Práce

Ve své neustálé snaze zůstat při zemi a praktičtí, pokud jde o vaši současnou pracovní situaci, jste možná ztratili kontakt s kreativní, rozmarnou stránkou rovnice. Využijte tento den k tomu, abyste se uvolnili. Odpovědi najdete v oblacích.

Peníze

Nastává období plné energie a vzrušení, zejména pokud jde o sdílení dovedností. Pokud jste vždycky chtěli vést kurzy nebo předávat své poselství on-line, je tento týden skvělou příležitostí začít. Vesmír naznačuje, že byste mohli přilákat publikum z celého světa a také si vydělat slušné peníze. Rozkvetou také vaše vztahy.

Zdraví

Intenzita není vaše cesta, i když by se dala doporučit, pokud se v poslední době začínáte cítit špatně. Můžete například zvážit zintenzivnění konzumace vody, což se v tomto období velmi doporučuje. Zkuste si zvyknout vypít pár sklenic teplé vody před ranní kávou nebo čajem. Chcete-li své buňky dále hydratovat a vyživovat, investujte do odšťavňovače a připravujte si zdravé nápoje z čerstvého ovoce a zeleniny.

Přečtěte si také