Denní horoskop RYB na 20. 12. 2023

Ryby 20. 12. 2023

Využijte dnešní bouřlivé energie. Je to skvělý čas, kdy se můžete silně projevit. V této rovině můžete zajít až do extrémů, a proto buďte opatrní, jak svou sílu využíváte. Klíčové je, abyste se příliš neupínali na své nápady a případné výsledky, které chcete. Věci se budou dít tak, jak se mají dít.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná dnes nebudete mít příliš romantickou náladu, protože planetární energie by mohla trochu utlumit vaši obvyklou radost a štěstí. Není vhodná doba na to, abyste příliš hluboce nebo chorobně přemýšleli o vztazích, do kterých jste v současné době zapojeni, i když to bude velmi snadné. Počkejte si; věci se brzy opět dají do pohybu.

Práce

Máte o sobě poněkud přehnanou představu, která bohužel blokuje cestu novým myšlenkám. Dostali jste se do obtížné situace, protože se nemůžete pohnout kupředu, dokud se tento problém nevyřeší.

Peníze

Vzhledem k důrazu na minulé životy, karmu a instituce je nejlepší být trpělivý. Vaše podvědomí může dostávat znamení od vašich duchovních průvodců a strážných andělů a ne všechna budou dávat smysl. Nedivte se, když už vám to staré a stejné nebude vyhovovat. Máte moc sdělovat to, co vidíte, pro zábavu i zisk.

Zdraví

Planetární konjunkce naznačuje, že je čas odložit luk a zamyslet se nad svým cílem. Pokud vás vaše myšlenky zmítají mnoha směry, bude obtížné, ne-li nemožné zasáhnout cíl. Ujistěte se, že si dopřáváte potřebný odpočinek. Správný odpočinek podporuje správné fungování vašeho těla. Zařaďte do svého jídelníčku červenou řepu, rajčata a mladou pampelišku, které vám pomohou pročistit játra. A co je nejdůležitější, zaměřte se na vytvoření návyku na mírné cvičení, které můžete provádět téměř každý den.

Přečtěte si také