Denní horoskop RYB na 20. 8. 2022

Ryby 20. 8. 2022

Každý ví, že když jste odhodlaní něco udělat, nic vás nezastaví. Pokud jsou dnes ostatní lidé na vaší straně, budete žasnout, čeho všeho můžete dosáhnout. Ale příliš se netěšte, Ryby, protože je čas postarat se o ty nevděčné úkoly, kterými se nikdo nechce zabývat. Možná budete potřebovat pomoc druhých lidí, abyste je zvládli.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V tento den se hojí rány - ty citové - a znovu se dávají nejrůznější sliby, které byly nejméně stokrát porušeny. Jenže tentokrát už není možné, aby byly porušeny znovu, že? Milenci chtějí útěchu, chtějí se nechat ručně krmit loupanými hrozny, ústřicemi a nejrůznějšími pochoutkami, které nutí k zamyšlení. Nebojte se, hrozny nezkysnou; sladkost vládne.

Práce

Nyní je čas zahájit další fázi plánu, který se nedávno rozběhl. Nejprve jste byli ve fázi průkopnické a nyní jste ve fázi výzkumné. Následující čtyři týdny je čas na to, abyste shromažďovali údaje, místo abyste postupovali neuváženě.

Peníze

Nyní se ve velké míře spojujete s ostatními lidmi v jejich pracovním a finančním životě. Díky aktivitě ve skupinách, politice a samostatné výdělečné činnosti můžete přemýšlet o tom, jak zvýšit svůj příjem vedlejším podnikáním nebo jak přejít z jedné kariéry do druhé. Vesmír rozšiřuje vaše možnosti, proto mějte oči otevřené. V náhlém záblesku prozření spatříte cestu k dolarovým značkám ukrytým v práci.

Zdraví

Aspekt pro daný den ve vás vyvolává emocionální pocity, se kterými se nemusíte nutně vypořádat během polední pauzy. Poddejte se svým emocím a všimněte si, co vlastně cítíte. Nemusí dojít k velkému zhroucení nebo konfrontaci s někým, stačí si všimnout, co cítíte, a možná si to někdy zapsat do deníku. Zpracování emocí je mnohem snazší, pokud je součástí vašeho dne cvičení. Pijte také hodně vody!

Přečtěte si také