Denní horoskop RYB na 22. 10. 2022

Ryby 22. 10. 2022

Mohl by se vám podařit úspěch v tvůrčí oblasti a případné veřejné uznání. Blízcí přátelé a milostní partneři z vás budou mít velkou radost a možná dokonce uspořádají nějakou malou oslavu. Telefonáty s gratulacemi mohou přijít ze vzdálených států nebo dokonce z cizích zemí. Mohlo by jít o něco, o co jste se snažili delší dobu, a tak se uvolněte a užijte si to.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den vám dá příležitost prozkoumat nejrůznější věci, ke kterým se běžně nedostanete. Otevřou se vám dveře, které mohly dříve zůstat pevně zavřené. Nebudete muset ani klepat - ostatní prostě vědí, že máte to, co chtějí, ve velkém nadměrném množství, a nebojí se vás se svými touhami konfrontovat. Možná se dokonce budete muset rozhodnout!

Práce

Lidé, se kterými dnes komunikujete, budou pro vaši kariéru velmi přínosní, i když tyto rozhovory neprobíhají v žádném pracovním kontextu. Tím, že budete sami sebou, si automaticky přitáhnete na svou stranu šťastné a podporující lidi.

Peníze

Toto období se týká vašeho zaměstnání a zdraví. Vesmír chce budovat strukturu a podporovat tvrdou práci, takže nyní je nejlepší přiložit nos k dílu a dokončit ten projekt, napsat životopis nebo perfektně připravit prezentaci. Další vlivy se týkají vašich dluhů a cizích peněz. Než začnete utrácet, splaťte své závazky.

Zdraví

Čím upřímnější k sobě budete, tím větší šanci budete mít na dosažení svých cílů. Poddejte se vyjádření pochybností, které máte o své schopnosti dotáhnout to do konce, a dříve si najdete společníka na cvičení, i kdyby to mělo být prostřednictvím videochatu. Mluvte otevřeně o svých problémech s jídlem a budete zasvěceni do přístupů a strategií, které by vám jinak příliš dlouho unikaly. Cokoli držíte v sobě kvůli strachu z výsměchu nebo odhalení, nakonec vyplave na povrch. Zjistíte však, že pravda vás osvobodí. Nejste jediní na světě, kdo si s sebou tyto problémy nese.

Přečtěte si také