Denní horoskop RYB na 22. 12. 2022

Ryby 22. 12. 2022

Náhlý finanční úspěch by mohl způsobit otřesy ve vašem životním stylu. Proto přehodnoťte svou současnou situaci a zvažte realizaci starých, ceněných snů, které jste možná opustili. Mohou se změnit duchovní cíle a zájmy. Staré přátele byste mohli opustit a navázat nová přátelství. Je důležité si uvědomit, že jakmile se jednou vydáte na novou cestu, nebude cesty zpět.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V lásce a romantice je nyní něco velmi praktického a zemitého. Planetární energie vám pomáhá vyhodnocovat vaše milostné vztahy s ohledem na to, jak mohou pomoci nebo naopak bránit vašemu pokroku na cestě k určitým cílům. Samozřejmě i vy jste ochotni pomoci svému milostnému zájmu získat to, co chce. A tak pokud jste s tímto uspořádáním spokojeni, budete spolu dobře vycházet.

Práce

Projekty, které se zasekly ve vyjetých kolejích, se konečně začnou znovu hýbat kupředu. Dnes pocítíte větší disciplínu, která vám pomůže dokončit jakýkoli úkol, který vás již delší dobu trápí. Plnou parou vpřed!

Peníze

Vzhledem k důrazu na minulé životy, karmu a instituce je nejlepší být trpělivý. Vaše podvědomí může dostávat znamení od vašich duchovních průvodců a strážných andělů a ne všechna budou dávat smysl. Podporován je antiestablishment, takže se nedivte, když už vám to staré a stejné nebude vyhovovat. Máte moc sdělovat to, co vidíte, pro zábavu i zisk.

Zdraví

Všichni bychom měli věnovat pozornost svým játrům, protože nám pomáhají v důležitém procesu trávení. Očista jater je důležitá i z jiných hledisek. Zdravá játra pomáhají čistit krev a odstraňovat toxiny z těla. Věděli jste, že játra jsou největším životně důležitým orgánem vašeho těla? Na jejich velikosti záleží, proto jim věnujte pozornost. Červená řepa je přirozeným prostředkem na čištění jater, lze ji připravit na mnoho chutných způsobů a ocet a citron pomáhají játra stimulovat. Také při konzumaci alkoholu buďte ohleduplní ke svému tělu.

Přečtěte si také