Denní horoskop RYB na 22. 7. 2023

Ryby 22. 7. 2023

Vraťte se na scénu a řekněte, co máte na srdci, Ryby. Vaše účast v rozhovoru je rozhodující pro udržení zdravého toku energie. Věci, které řeknete, budou mít na ostatní hluboký vliv, proto pečlivě volte svá slova. Užijte si fyzickou aktivitu, která zahrnuje skupinu. Udělejte z ní společenskou událost. Buďte dnes aktivním účastníkem všech situací.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární energie vás dnes může povzbudit k tomu, abyste byli ještě neprůhlednější než obvykle. V nejlepších časech si rádi hrajete s milovanou osobou, ale nyní můžete mít chuť vzít ji na dlouhou a spletitou jízdu. Konverzace bude docela svůdná a vy jistě víte, jak ji vést určitým směrem a jak některé prvky zlehčit a jiné naopak posílit.

Práce

Pozitivní energie ze včerejšího dne nadále působí ve váš prospěch a dnes na vás působí příznivější vlivy. Obklopují vás příležitosti, tak se jich chopte. Není čas na to, abyste uvízli v pozici, ve které nejste spokojeni. Posuňte se po žebříčku nahoru.

Peníze

Aktivita ve vašem pracovním sektoru v tomto týdnu naznačuje, že vaše práce bude nyní pravděpodobně snazší. Vesmír vám dodá energii, kterou potřebujete k tomu, abyste mohli věci dokončit a postoupit na žebříčku. Současně musíte převzít více zodpovědnosti, abyste mohli získat více peněz.

Zdraví

Možná dnes pocítíte zásadní změnu ve výběru potravin, které preferujete. Planetární konjunkce nás vyzývá, abychom se podívali na své zvyky a prozkoumali, proč děláme určité věci. Pokud například jíte maso, můžete mít zkušenost, díky níž si ujasníte, proč to děláte, nebo zda v tom chcete pokračovat. Nebo jste možná posledních deset let zarytými vegany a najednou vás přepadne chuť na ryby, vejce nebo sýr? Možná vám chybí nějaká živina, kterou tyto potraviny nabízejí. Můžete experimentovat s jejich občasnou konzumací, nebo pokud máte pocit, že se musíte držet svých etických zásad, najít způsob, jak je doplnit z veganských zdrojů. Zkuste si všímat potravin, které jíte, a toho, jak se po nich cítíte fyzicky a emocionálně. Na základě toho si můžete začít vybírat stravu podle toho, co nejlépe slouží vašemu pocitu pohody.

Přečtěte si také