Denní horoskop RYB na 23. 8. 2022

Ryby 23. 8. 2022

Tento den není vhodný pro schůzky s romantickým partnerem, Ryby, nebo dokonce pro dlouhé telefonické rozhovory. Hovořte stručně a domluvte se na setkání za několik dní. Váš přítel by mohl být ve velmi rozrušeném rozpoložení a mohl by se urazit kvůli vaší nevinné poznámce. To by mohlo způsobit nepříjemnou hádku. Buďte trpěliví!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes můžete získat skutečné praktické zkušenosti. Je to příležitost probrat něco s blízkým partnerem nebo přítelem. Možná budete řešit obtížné téma, a protože se s největší pravděpodobností bude jednat o velmi delikátní a intimní rozhovor, dozvíte se mnoho o svých i jejich reakcích. Současná nebeská konfigurace se postará o to, aby to byl důkladný proces.

Práce

Bude těžké udržet pozornost, ale to je v pořádku. Jen se nepokoušejte o žádný úkol, který vyžaduje, abyste zůstali při zemi a praktičtí. Udržet pozornost jen na jednu věc po delší dobu bude téměř nemožné. Ani se o to nesnažte.

Peníze

Toto období je plné protikladů. Možná se snažíte ve svém životě navázat nový vztah s mentorem, zaměstnavatelem nebo obchodním partnerem. A díky aktivitě v oblasti, která řídí vážné vztahy, můžete zjistit, že potkáte přesně tu správnou osobu ve správný čas. Společně můžete v podnikání přenést hory doly, takže si určete parametry a pusťte se do toho! Měli byste postupovat rychle.

Zdraví

Dnes je ideální den pro to, co umíte nejlépe. Můžete to dělat sami, nebo s někým jiným. Můžete nechat světla rozsvícená, nebo zhasnutá. Můžete být hlasití, nebo tiší. Můžete to dělat z lásky, nebo jen tak pro zábavu. Ale ať už děláte cokoli, neodpírejte si to! A nestyďte se! Ne každý den můžete plně projevit svou jindy skrytou přirozenost.

Přečtěte si také