Denní horoskop RYB na 23. 9. 2022

Ryby 23. 9. 2022

Dnešní den by pro vás mohl být náročný, Ryby. Možná se zúčastníte alespoň jednoho večírku nebo se jen sejdete se skupinou přátel na skleničku či večeři. Při této příležitosti vás bude vtipkování a kamarádství sdílené s lidmi, na kterých vám záleží, nejen stimulovat, ale také uvolňovat. Mohli byste také získat mnoho užitečných informací.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie dne vás může dostat do složité situace. Obvykle rádi psychologicky analyzujete své potenciální milence, než se vám dostanou do rukou, jen abyste věděli, za jaké nitky tahat, pokud budete potřebovat laskavost, což bude pravděpodobně často. Dnes tuto šanci nemáte, protože láska přichází znenadání. Jste ohromeni a vedeni jako beránek na porážku.

Práce

Záblesky z minulosti vám dnes pomohou. Věnujte pozornost těmto vzpomínkám, které se vám vynořují v hlavě. Vstupují do vašeho vědomí z nějakého důvodu. Z těchto vzpomínek se můžete poučit. Aplikujte je na dnešní okolnosti.

Peníze

Může být pro vás výzvou navázat fungující osobní vztahy, zejména v pracovním a finančním životě. Někdo nyní nemusí spolupracovat, ale zjistíte, že pokud dokážete zůstat klidní a diplomatičtí (nikoliv vystresovaní a konfrontační), můžete dosáhnout skvělého kompromisu, v němž zvítězí všichni. Ve všech obchodních záležitostech zaujměte vyjednávací postoj.

Zdraví

Pravděpodobně máte v těchto dnech chuť si hrát a hra je něco, v čem náhodou vynikáte. Je všeobecně známo, že jste vášnivá bytost, a dnešní astrální konfigurace tuto vášnivou energii ještě více zvýrazňuje. Praktikování nebezpečného sexu je pravděpodobně jedním z největších případných zdravotních problémů. Chraňte sebe i svého partnera, abyste zůstali negativní a skvěle si to užijte!

Přečtěte si také