Denní horoskop RYB na 24. 12. 2022

Ryby 24. 12. 2022

Vaše slova vás dnes mohou dostat do potíží, proto si dávejte pozor na to, co říkáte. Snažte se držet pod pokličkou ukvapené komentáře, které jsou poháněny silnými emocemi. Tyto poznámky by mohly vyznít špatně a později by mohly být použity proti vám. Do kolektivu si přineste veselou náladu a svůj tvrdohlavý postoj nechte doma. Hlavními tématy dneška mohou být cíle a disciplína.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální energie ve hře přináší do vašeho života úžasné rozhovory. Právě díky tomu, že vyjdete ven a budete si povídat s ostatními, můžete potkat výjimečnou osobu. Nemusí to však být její fyzická podoba, co vás okamžitě zaujme, ale spíše kvalita jejího intelektu. Je to její přirozená moudrost a dobrá nálada, která vás k ní přitahuje. Užijte si to!

Práce

Dnešek je pro vás volným dnem, pokud jde o vaši kariéru. Nezatěžujte se tím. Je to prostě jeden z těch dnů. Zdá se, že se vám nic nedaří, ale to neznamená, že jste navždy odsouzeni k zániku. Buďte na sebe mírní a trpěliví. Věci se zlepší.

Peníze

Vzhledem k důrazu na minulé životy, karmu a instituce je nejlepší být trpělivý. Vaše podvědomí může dostávat znamení od vašich duchovních průvodců a strážných andělů a ne všechna budou dávat smysl. Podporován je antiestablishment, takže se nedivte, když už vám to staré a stejné nebude vyhovovat. Máte moc sdělovat to, co vidíte, pro zábavu i zisk.

Zdraví

Víte, na čem jste? K bilancování přispívá planetární konjunkce, která usnadňuje kladení potřebných kritických otázek. Jste tam, kde chcete být, pokud jde o celkovou úroveň vaší síly a kondice? Jste v otázkách stravování tak zběhlí, jak potřebujete, abyste o sebe mohli dobře pečovat? Dobrým nápadem by mohla být kniha o celostním zdraví nebo si můžete prohlédnout nové časopisy na stojanu v obchodě se zdravou výživou. Nebo si vyhledejte nějaké zajímavé stránky na internetu. Informace tam jsou a jsou snadno dostupné.

Přečtěte si také