Denní horoskop RYB na 25. 10. 2022

Ryby 25. 10. 2022

Návštěva u vás doma může přinést nespolehlivé informace. Neberte za bernou minci vše, co tato osoba řekne. Co se týče romantiky, vaše vášně jsou vysoké a vaše potřeba intimity přibližně stejná. Je nepravděpodobné, že byste dnes prožili nějaké skutečně romantické setkání, přinejmenším uspokojivé. Pokud se vám naskytne příležitost, možná by bylo nejlepší domluvit si schůzku na pozdější dobu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Svého milence nebo budoucího milence můžeš upoutat tím nesmírně silným, velmi svůdným pohledem, ze kterého není absolutně úniku, a sledovat, jak se bezmocně hroutí pod tvým úžasným pohledem. Máte na výběr, tak se ujistěte, že jste si vybrali někoho, kdo je hoden všeho, co mu dokážete tak vášnivě darovat.

Práce

Někdo ve vašem profesním životě se za vás dnes postaví, a to bude mít velký význam. Situace, která vypadala zcela beznadějně, má najednou velkou naději. Vaši kolegové jsou větším přínosem, než si myslíte.

Peníze

Možná by bylo moudré věnovat nějaký čas přípravě na světlejší dny. Aspekty ovlivňují oblast vašeho horoskopu, která se týká dluhů a peněz jiných lidí. Protože vesmír chce, abyste postupovali asertivně, a podporuje komunikaci všeho druhu, je to čas psaní návrhů, oslovování bank a dalších zdrojů financování a dávání o sobě vědět. Mezitím splaťte vše, co můžete.

Zdraví

Vyjděte vstříc svým pocitům a sdělte je těm, na kterých vám záleží. Využijte nebeskou energii také k posílení svého vztahu k sobě samým. Stejně jako v případě jakéhokoli jiného vztahu se sami sebe zeptejte, co od sebe skutečně chcete: zdravější životní styl? Více přátel? Méně času v práci? Více zábavy o víkendech? Takový upřímný rozhovor se sebou samým povede ke změnám rychleji, než si možná myslíte. Začněte hned teď. Co by vám vykouzlilo úsměv na tváři?

Přečtěte si také