Denní horoskop RYB na 25. 11. 2022

Ryby 25. 11. 2022

Je čas zdokonalit se v práci s počítačem. Technologie tu zůstanou, a tak je dobré se jim spíše přizpůsobit, než se jim bránit. Vaše mysl dychtivě vstřebává nové informace. To znamená, že se můžete naučit složitější aspekty počítačových technologií. Jakmile se vám to podaří, budete rádi procházet webové stránky, nakupovat online a posílat e-maily svým blízkým i vzdáleným přátelům.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V takový den budete mít pravděpodobně chuť vzít svou lásku někam na vzrušující výlet, abyste oživili svůj skomírající milostný život. Možná se vám oběma bude líbit dělat společně něco soutěžního nebo se raději podíváte na vzrušující film. Ať už to bude cokoli, oběma vám udělá dobře, když se pobavíte, a možná znovu zažehnete původní jiskru.

Práce

V popředí vaší pozornosti jsou domácí záležitosti, které jsou pro vás nyní mnohem důležitější než pracovní záležitosti. Ať už jste dnes v práci, nebo ne, vyřešte nejprve tyto domácí otázky a starosti, abyste se později mohli soustředit na práci.

Peníze

Když se budete snažit vytvořit si ve svém životě větší jistotu, vesmír vás požádá, abyste uklidili trochu finančního nepořádku z minulosti. Neúmyslně zmeškaná platba by se mohla změnit v něco víc a možná bude zapotřebí vašeho nejlepšího diplomatického úsilí, abyste dosáhli odpuštění jakýchkoli poplatků. Postarejte se o záležitosti dříve, než se o nich všichni dozvědí.

Zdraví

Váš šestý smysl může mít dnes pocit, že stávkuje. Možná si budete muset vzít den na dobití baterek, což neděláte ani zdaleka dostatečně! Navrhuji, abyste se vzali na zem. Potřebujete jistotu dobré pevné půdy pod nohama, která vás podrží a pojme celou vaši váhu. Cvičení jógy nebo jen několik pěkných dlouhých protahovacích cvičení u vás doma uleví vašemu tělu a dodá vám oporu, kterou tak často postrádáte. Doporučuje se dnes sníst něco vydatného.

Přečtěte si také