Denní horoskop RYB na 26. 11. 2022

Ryby 26. 11. 2022

Vaši rodiče nebo jiný blízký pár se mohou hádat a od vás se může očekávat, že se postavíte na jejich stranu. Nedělejte to! Je lepší stát stranou a nechat je, aby si to vyřešili sami, a zároveň jim připomenout, že vám na obou záleží. To nejlepší, co můžete za těchto okolností udělat, je pokusit se pomoci zprostředkovat kompromis, ale najít situaci, kdy oba vyhrají, může být obtížné.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se snažíte rozšířit svůj společenský okruh a chcete prozkoumat možnosti nového vztahu, pak je tento den příležitostí ke komunikaci se zcela jinými lidmi, jejichž myšlenky a motivy jsou vzrušující a prozíravé. To vám bude opravdu vyhovovat a může z toho vzejít možnost setkání s tou zcela výjimečnou osobou.

Práce

Velkým tématem pro vás dnes bude "osobní prostor". Je důležité, abyste při práci měli dobře vymezené hranice - fyzické i duševní. Dbejte na to, aby ostatní lidé tyto hranice respektovali a ctili. Váš prostor je důležitý.

Peníze

Když se budete snažit vytvořit si ve svém životě větší jistotu, vesmír vás požádá, abyste uklidili trochu finančního nepořádku z minulosti. Neúmyslně zmeškaná platba by se mohla změnit v něco víc a možná bude zapotřebí vašeho nejlepšího diplomatického úsilí, abyste dosáhli odpuštění jakýchkoli poplatků. Postarejte se o záležitosti dříve, než se o nich všichni dozvědí.

Zdraví

Dnes se cítíte o něco lépe. Po emocionální stránce je vše stabilnější. Pro jednou nemáte pocit, že by vám ostatní kolem vysávali veškerou energii. A zároveň je to pro vás znepokojující, protože máte rádi pocit, že jste potřební. Možná by vám prospělo, kdybyste se zaměřili sami na sebe! Dělejte pro sebe to, co tak dobře děláte pro ostatní. Stanovte si malý cíl, například připravit dobrou večeři nebo se rychle projít, a jakmile ho splníte, trochu se poplácejte po zádech.

Přečtěte si také