Denní horoskop RYB na 28. 2. 2024

Ryby 28. 2. 2024

Existuje něco jako přílišná upřímnost, Ryby. V minulosti jste si vyzkoušeli, že vaše odhodlání říkat celou pravdu a nic než pravdu může způsobit zranění. Dnes se snažte projevit trochu taktu a diplomacie. I tak se vám podaří prosadit svůj názor, navíc s tím bonusem, že s vámi budou vaši posluchači mluvit i poté, co tak učiníte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce znamená, že byste měli být opatrní, než se s plnou vervou vrhnete do jakéhokoli vztahu. Může být obtížné zachytit správný druh signálů nebo si ty, které dostanete, splést s jiným než zamýšleným významem. V každém případě si užívejte romantiky, ale zůstaňte nohama pevně na zemi.

Práce

Vaše emoce budou hrát velkou roli ve vašich rozhodovacích schopnostech. To vám buď pomůže, nebo ne, v závislosti na tom, jak dobře dokážete své pocity zvládat. Využijte své vášně tím, že ji nasměrujete do své práce, místo abyste ji nechali přerůst v hněv.

Peníze

Může se zdát, že váš peněžní život se nyní ubírá zpět, místo aby se ubíral vpřed. Zdá se, že vlivy omezují a limitují to, co přichází, ale to může být jen iluze. Staňte se trochu dospělejšími a zodpovědnějšími. To může znamenat, že si jednou provždy určíte, co peníze ve vašem životě znamenají. Jste nyní spokojeni, nebo potřebujete více peněz, abyste byli skutečně šťastní? Od odpovědi se bude odvíjet váš další postup.

Zdraví

Věnujte dnes zvláštní pozornost citovým potřebám  svým i někoho, koho milujete. Díky současné astrální energii se naše záměry potěšit a pečovat o ty, které milujeme, mohou snadno minout účinkem. Už jste někdy zařadili třetí rychlostní stupeň, když jste chtěli jet na jedničku? Vzpomínáte si, co se stalo? Nebraňte si otevřít srdce, ale ujistěte se, že vaše srdce vychází z vašich úst přesně tak, jak máte v úmyslu. Někdy naše nejsladší myšlenky spadnou do hořčice na cestě k uším někoho jiného.

Přečtěte si také