Denní horoskop RYB na 29. 12. 2022

Ryby 29. 12. 2022

Rybky, tento den pro vás může být poněkud matoucí, protože se cítíte v pokušení jednat, ale zdá se, že ne vše je na svém místě. Může být těžké se rozhodnout, protože fakta se zdají být dosti zamlžená. Raději se tento den věnujte přátelům nebo svému oblíbenému koníčku, než abyste se snažili učinit nějaké zásadní životní rozhodnutí nebo závazky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný astrální aspekt by mohl něčí slova proměnit ve velmi lákavou nabídku. Nějakým způsobem by prostě mohla být uvěřitelná, i když v jiný den by to bylo trochu přitažené za vlasy – okamžitě byste věděli, že něco není úplně v pořádku. Ale dnes ji s radostí a možná i zoufalstvím spolknete na háček.

Práce

Nepřátelský postoj na pracovišti na vás dnes může mít docela negativní vliv, pokud si nedáte pozor. Vaše citlivá povaha není plně vybavena na to, aby se vypořádala s bombardováním ze strany lidí ve vašem okolí. Oblékněte si dnes brnění.

Peníze

Vzhledem k důrazu na minulé životy a karmu je nyní nutné, abyste se chovali slušně a zdvořile, zejména proto, že situace může být poněkud nestabilní a nepředvídatelná. Mezitím je ovlivněna vaše romantická situace, rodinný život a schopnost se bavit. Jste chytrý typ. Neriskujte dlouhodobou jistotu pro krátkodobé potěšení, jinak můžete nést následky. A to přece nechcete.

Zdraví

Péče o tělo prostřednictvím stravy a cvičení je celoživotní proces. Stejně tak je třeba pečovat o svou mysl. Vzhledem k současným tranzitům je skvělá doba začít číst (nebo už máte jednu či dvě knihy, na kterých pracujete?) nebo se věnovat jiným činnostem, které rozvíjejí vaši tvůrčí představivost. Udržujte svůj mozek zdravý. A nikdy není dost informací o tom, jak potraviny, které přijímáme, ovlivňují naši pohodu a které z přírodních látek, jež máme k dispozici, mohou našemu zdraví nejvíce prospět.

Přečtěte si také