Denní horoskop RYB na 3. 1. 2023

Ryby 3. 1. 2023

Máte chuť naskočit do letadla a odjet ze země, Ryby. Zdá se, že je to jediný způsob, jak se osvobodit od hromady pracovních a společenských povinností, které se na vás valí. Jak můžete doufat, že se jich zúčastníte všech, nebo dokonce jen poloviny? Uvažovali jste o tom, že to možná ani nebudete potřebovat? Pošlete místo sebe třeba někoho jiného nebo prostě odpovězte, že nemůžete přijít. Nebyli byste první, kdo by řekl ne. Máte právo na volno.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná máte tendenci soustředit se na všechny důvody, proč určitý vztah nefunguje, místo abyste se odvážili zvážit všechny možnosti, které se vám oběma nabízejí, kdyby vztah fungoval. Současná planetární energie vybízí k malým tvůrčím konfliktům, ale nepomůže vám, pokud se budete soustředit spíše na detaily než na širší souvislosti. Musíte změnit perspektivu.

Práce

Jste na pokraji něčeho velkého, ale stále jste jen krůček od toho. Dobrou zprávou je, že tento krok je jen malý. Ve skutečnosti jste mnohem blíž, než si myslíte. Vydržte. Průlom přijde už dnes večer.

Peníze

V tomto týdnu budete možná potřebovat vynaložit prostředky na opravy nebo budete chtít do svého domova zavést více komunikace v podobě telefonních linek, DSL nebo kabelové televize. To může být užitečné, pokud uvažujete o přesunu části nebo veškeré své práce do této oblasti. Mezitím váš dům peněz a hodnot naznačuje období velkých akcí a aktivit na této frontě. Můžete vydělat vše, co potřebujete, a ještě více.

Zdraví

Abyste si v tomto období udrželi dostatek energie, je důležité hlídat si příjem mléčných výrobků (mléčné výrobky zpomalují metabolismus). Chůze a běh pomohou spálit "mrtvou energii", ale před těmito aktivitami se ujistěte, že jste si důkladně protáhli spodní část těla, protože boky a stehna jsou pro aktivní lidi citlivými oblastmi. Játra jsou kvůli dnešnímu náročnému životnímu stylu zatížena, proto k jejich pročištění používejte ostropestřec mariánský (bylinná tinktura) v čaji - asi 15 kapek na šálek.

Přečtěte si také