Denní horoskop RYB na 30. 10. 2022

Ryby 30. 10. 2022

Setkali jste se s podivnými lidmi, kteří výrazně ovlivnili váš postoj k manželství nebo partnerství. Někteří lidé vás tlačili k větší svobodě. Tito lidé byli ovlivněni planetárními konjunkcemi, ale to není důvod, abyste byli ovlivněni vy. Svoboda nebo její nedostatek je zcela subjektivní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jediný způsob, jak vám může být dovoleno zůstat takoví, jací jste, je ten, že budete brát věci s humorem. Experimentování na všech úrovních nejlépe vystihuje dnešní události, zejména ve vašem milostném životě. K tomu budete muset opustit všechny své obvyklé záliby a zápory a připravit se na naprostou otevřenost. Láska by se mohla okamžitě skokově zlepšit.

Práce

Emocionální a vodnatý pocit pokračuje. Využijte tento čas k předpovědi, co udělá opozice. Budete mít schopnost vycítit, co druzí udělají, dříve než to udělají oni. Nalaďte se na tuto schopnost.

Peníze

Možná by bylo moudré věnovat nějaký čas přípravě na světlejší dny. Aspekty ovlivňují oblast vašeho horoskopu, která se týká dluhů a peněz jiných lidí. Protože vesmír chce, abyste postupovali asertivně, a podporuje komunikaci všeho druhu, je to čas psaní návrhů, oslovování bank a dalších zdrojů financování a dávání o sobě vědět. Mezitím splaťte vše, co můžete.

Zdraví

Začínáte si více všímat svého těla. Možná trávíte více času před zrcadlem v koupelně a kriticky analyzujete svou pleť nebo stojíte na váze a hrajete si s čísly. To není zrovna nejzdravější způsob trávení času, ale děláme to všichni. V tomto období se zvýrazní intenzita. Pití velkého množství vody vám pomůže zaměřit se na své tělo pozitivním způsobem a vyloučit toxiny.

Přečtěte si také