Denní horoskop RYB na 4. 10. 2022

Ryby 4. 10. 2022

Mlha se konečně zvedla a vy opět vidíte jasně. Ujistěte se, že jste vzhůru a bdělí, protože za chvíli zazní výstřel a startovní brány se otevřou. Máte schopnost ujmout se vedení, zejména pokud jde o záležitosti týkající se lásky a romantiky. Vaše kreativita je silná a téměř bez námahy povedete skupinu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná budete mít potřebu si vše promyslet. Pokud jste se cítili trochu nespokojení s chováním svého partnera, pak se dnes snažte být sami a promyslete si to. Možná nepřijdete na žádné okamžité řešení, ale pravděpodobně budete mít později větší chuť si o tom promluvit, a tak postupně lépe pochopíte názor toho druhého.

Práce

Lidé budou brát věci mnohem vážněji, takže si dávejte pozor, s kým žertujete. Váš smysl pro humor bude pravděpodobně špatně interpretován v negativním smyslu. Držte se rovných linií a snažte se dělat věci podle pravidel.

Peníze

Nemůžete se dočkat, až utratíte peníze, které vám hoří v kapse, ale teď není vhodná doba. Díky harmonickému planetárnímu aspektu, který se právě teď objevuje, přicházejí změny v oblastech, které řídí profesní vztahy, cestování, vyšší vzdělání, výuku a učení. Pokud již v některé z těchto oblastí působíte, je to pro vás skvělý čas! Pokud ne, pokuste se nějaký jejich aspekt začlenit do toho, čím se živíte.

Zdraví

Astrální energie způsobuje, že jste náchylní říkat své názory předčasně - prozradit myšlenky dříve, než jsou skutečně připravené, a možná spálit sebe nebo někoho jiného. Místo toho, abyste si dělali starosti se škodami, které jste mohli způsobit, zkuste se na těchto pár dní trochu izolovat. Stáhněte se do vlastní mysli pomocí meditační praxe, například jógy nebo jiného cvičení, které vám umožní poznat vlastní náladu. Integrujte své pocity s cvičením. Existujeme v "kultuře mluvení", i když někdy toho opravdu není moc co říct.

Přečtěte si také