Denní horoskop RYB na 4. 12. 2023

Ryby 4. 12. 2023

Pokud nejste romanticky vázáni, nebuďte překvapeni, pokud vám dnes přijde do cesty romantika, možná ve vašem okolí. Pokud jste zadaní, získáte nového přítele. Pravděpodobně potkáte někoho výjimečného venku na čerstvém vzduchu a v blízkosti davu lidí. Proto není tento den vhodný k tomu, abyste zůstávali doma, i když je špatné počasí. Jděte se podívat, co si pro vás vesmír připravil.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Rádi si povídáte s ostatními, ale dnes se v jednom rozhovoru skrývá skutečné kouzlo. Je také klíčem k navázání plodnějšího a důvěrnějšího vztahu s někým, kdo je vám obzvláště drahý. Zjistíte, že se soustředíte na zkoumání svých pocitů a upřímně je vyjádříte. Pokud dokážete být autentičtí, máte se na co těšit.

Práce

Ostatní lidé dnes nemluví vaším jazykem. Proto je pro vás obtížné něčeho dosáhnout. Snažte se soustředit na své vlastní úkoly a nenechte se zmást názory ostatních.

Peníze

Nastává období plné energie a vzrušení, zejména pokud jde o sdílení dovedností. Pokud jste vždycky chtěli vést kurzy nebo předávat své poselství on-line, je tento týden skvělou příležitostí začít. Vesmír naznačuje, že byste mohli přilákat publikum z celého světa a také si vydělat slušné peníze. Rozkvetou také vaše vztahy.

Zdraví

Trpělivost, kterou v sobě máte, pochází z hloubi vašeho nitra, kam se možná dnes budete prohrabávat. Situace se mohou zadrhnout a vaše obvyklé způsoby, jak se dostat k lidem, se najednou mohou zdát zbytečné. Mějte trpělivost s druhými, se situací a především sami se sebou. Pamatujte, že není na vás, abyste vše vyřešili. Dělejte pro sebe, co můžete  když jde do tuhého, jde do tuhého i jóga.

Přečtěte si také