Denní horoskop RYB na 4. 9. 2022

Ryby 4. 9. 2022

Pokud se dnes setkáte s novými lidmi, buďte opatrní. Někteří se mohou zdát zajímaví, protože jsou odvážní nebo nebezpeční. Možná dělají věci, o kterých by se vám ani nesnilo. I když to může být zajímavé, může to vést k problémům a ublížit vám, pokud nebudete opatrní. Držte se svých obvyklých norem a etiky. Pokud vás nebezpečí příliš vzrušuje, možná je čas udělat ve svém životě nějaké změny.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den může být pro vás a vaši drahou polovičku velmi soukromý. Ne že by to byl nějaký problém  pravděpodobně se budete hodně smát. Ale oba si zasloužíte nějaký čas o samotě. Vztah se tím zregeneruje a sblížíte se. Někdy se musíte na chvíli od ostatních odmlčet, abyste zjistili, kolik toho skutečně sdílíte.

Práce

Týden pro vás začíná pomalu a pravděpodobně se budete potýkat s emocionálními problémy, které vám zůstaly z víkendu. Snažte se soustředit na přítomnost, místo abyste se zabývali minulostí nebo fantaziemi o budoucnosti.

Peníze

Rádi si děláte věci po svém. Jste však tvrdohlavý a umíte být i skvělým týmovým hráčem. Díky podpůrnému aspektu, který ovlivňuje manželství a vážné vztahy, se nyní může jednat o osobní záležitosti, nebo může nastat čas pro vážné obchodní spojení. Planety přinášejí dokonalou rovnováhu mezi akčností a kreativitou. Není to špatná doba pro zahájení nového podnikání, tak do toho jděte!

Zdraví

Pokud se přistihnete, že příliš ustupujete druhým lidem, protože máte pocit, že jsou na vás závislí, je načase věnovat se sami sobě a přestat se rozptylovat uspokojováním potřeb druhých. Uzemněte se pomocí hlubokých dechových cvičení. Věnovali jste se pravidelně aerobnímu cvičení? Uklidněte se, pokud už to nějakou dobu trvá, ale rozhodně se nejprve snažte vrátit k péči o sebe.

Přečtěte si také