Denní horoskop RYB na 5. 1. 2023

Ryby 5. 1. 2023

Dnes můžete hostit setkání lidí, kteří se zajímají o psychické nebo metafyzické záležitosti, Ryby. Nějaký vzácný host by mohl přednášet nebo vést diskusní skupinu. To by mohlo být pro všechny přítomné fascinující. Získáte pověst skvělého hostitele, i když ve skutečnosti jen rozdáváte sušenky a naléváte kávu. Vy byste se především měli skvěle bavit a užívat si povídání s přáteli. Bavte se!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární konjunkce vám dává příležitost posunout určitý vztah do hlubších vod. Ne že byste byli příliš vášniví – o těchto věcech raději mluvíte nenápadně, než abyste se příliš angažovali. Přesto ani vy nemůžete popřít, že byste si velmi přáli, aby s vámi určitá osoba byla těsněji spojena. Pokud budete hrát správně, tak se tak stane.

Práce

Budete se cítit omezeni ze všech stran. Jste zády ke zdi. Právě teď je vaší nejlepší taktikou uklidnit se a soustředit se, než uděláte další krok. Cokoli, o co se pod tímto obrovským tlakem pokusíte, se vám pravděpodobně vymstí.

Peníze

V tomto týdnu budete možná potřebovat vynaložit prostředky na opravy nebo budete chtít do svého domova zavést více komunikace v podobě telefonních linek, DSL nebo kabelové televize. To může být užitečné, pokud uvažujete o přesunu části nebo veškeré své práce do této oblasti. Mezitím váš sektor peněz a hodnot naznačuje období velkých akcí a aktivit na této frontě. Můžete vydělat vše, co potřebujete, a ještě více.

Zdraví

Právě teď na vás působí pozitivní vlivy z celého zvěrokruhu. Klíčem k využití této energie je pozitivní myšlení. Pokud je ve vašem životě něco, co je třeba změnit, změňte to! Pokud je něco, co potřebujete říct, řekněte to! Nějakým způsobem musíte být právě teď živým náčrtem toho, kým chcete být. Žít vědomě je nejlepší způsob, jak uskutečnit své sny. Odmítání může váš život odložit do dalšího života. Velmi se doporučují očistné byliny, jako je brutnák lékařský, sporýš lékařský a šalvěj lékařská.

Přečtěte si také