Denní horoskop RYB na 5. 10. 2022

Ryby 5. 10. 2022

Vaše emoce získají podporu od lidí ve vašem okolí. Dávejte si pozor, aby vám tato energie nestoupla do hlavy. Tento den je vhodný k tomu, abyste se posadili a získali nadhled nad věcmi, místo abyste se domnívali, že máte všechny odpovědi. Příležitosti se vám naskytnou, když se připojíte k týmu progresivních myslitelů, kteří se nebojí překračovat stávající hranice.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se dnes setkáte se svým protějškem. Obvykle se vám stává, že musíte spoustu lidí, se kterými chodíte, brát s humorem, protože jim chybí hloubka a intenzita, tajemství a smysl pro kouzlo, po kterých tak hluboce toužíte, a jejich motivy jsou tak průhledné. Dnes vás však zaujmou a rozhodně chcete zažít víc!

Práce

V průběhu dne se budete cítit stále více sami sebou a to vám pomůže splnit jakýkoli úkol, který potřebujete. Silné sebevědomí vám pomůže řídit se tak, abyste každý úkol splnili přesně tak, jak je třeba.

Peníze

Nemůžete se dočkat, až utratíte peníze, které vám hoří v kapse, ale teď není vhodná doba. Díky harmonickému planetárnímu aspektu, který se právě teď objevuje, přicházejí změny v oblastech, které řídí profesní vztahy, cestování, vyšší vzdělání, výuku a učení. Pokud již v některé z těchto oblastí působíte, je to pro vás skvělý čas! Pokud ne, pokuste se nějaký jejich aspekt začlenit do toho, čím se živíte.

Zdraví

Ačkoli vás mnozí považují za impulzivní, není to zcela přesné. Ve skutečnosti jste velmi konzistentní a oddaní svým vášním – to vášně přirozeně kolísají. Pokud zjistíte, že máte chuť na nové potraviny, neodpírejte si to! Chuť na ostré koření, jako je kari nebo chilli papričky, nebo na ochlazující látky, jako je avokádo a jogurt, jsou pro váš organismus skutečně prospěšné. Věnujte pozornost svému vnitřnímu hlasu prostřednictvím stravy a prospívejte!

Přečtěte si také