Denní horoskop RYB na 6. 1. 2023

Ryby 6. 1. 2023

Koníčky a rozptýlení jsou báječné, o tom se s vámi, Ryby, nikdo hádat nebude. Přijde však čas, kdy své koníčky používáte jako způsob, jak se vyhnout jiným povinnostem. Vaše intuice je nyní na nejvyšší úrovni. Možná je můžete využít ve svůj prospěch. Zkuste zablokovat své starosti kvůli všedním, každodenním záležitostem, abyste mohli zjistit, proč se vyhýbáte daným úkolům.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární uspořádání nepodporuje skutečnou konverzaci. Pocity bývají smíšené, což vůbec neusnadňuje předání nějakého konzistentního sdělení. Pokud chcete z této příležitosti vytěžit maximum, pak byste mohli využít čas k tomu, abyste vysvětlili, co cítíte, i když se neubráníte rozporuplnosti. Čím nebojácněji se budete vyjadřovat, tím lépe.

Práce

Tempo se dnes zvyšuje, takže zvedněte nohy a dejte se do pohybu. Ostatní vás mohou považovat za líné nebo pomalé, pokud neprojevujete soustředěné úsilí. Pokud nemáte k dispozici zdroje, které potřebujete k rychlejšímu postupu v aktuálním projektu, ozvěte se.

Peníze

V tomto týdnu budete možná potřebovat vynaložit prostředky na opravy nebo budete chtít do svého domova zavést více komunikace v podobě telefonních linek, DSL nebo kabelové televize. To může být užitečné, pokud uvažujete o přesunu části nebo veškeré své práce do této oblasti. Mezitím váš dům peněz a hodnot naznačuje období velkých akcí a aktivit na této frontě. Můžete vydělat vše, co potřebujete, a ještě více.

Zdraví

Máte za sebou několik velmi rušných měsíců a vypadá to, že by se situace mohla na nějakou dobu ustálit. Na tomto uspořádání věcí máte velkou zásluhu. Velmi důležitým aspektem je udržování pravidelné stravy, stejně jako pravidelný pohyb a dostatečný odpočinek. Nezapomeňte vždy věnovat zvláštní pozornost svým játrům, orgánu ve vašem těle, který reguluje vaši krev a připomíná vám, když to přeženete.

Přečtěte si také