Denní horoskop RYB na 6. 10. 2022

Ryby 6. 10. 2022

Je to pro vás fantastický den, tak ho oslavte. Jste hvězdou představení a budete na pódiu častěji než obvykle. Lidé k vám budou vzhlížet a respektovat vás pro vaše neuvěřitelné vůdčí schopnosti. Buďte sebevědomí a vyjadřujte se od srdce. Akce by měly probíhat hladce. Můžete toho docela dost dokázat. Nepromarněte tento den. Věnujte se tvůrčí práci.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární konjunkce může do vašeho života přivést někoho z minulosti. Může to být někdo, komu jste pomohli s nějakým závažným problémem nebo obtížemi a kdo nikdy neměl příležitost vám za veškerou podporu poděkovat. Nyní vám chce projevit svou vděčnost, a to možná více způsoby, než jste si přáli. Co bude následovat, záleží na vás.

Práce

V průběhu pracovního dne dbejte zvýšené opatrnosti. Jakékoli neuvážené pohyby nebo náhodné akce se vám mohou vymstít. Při práci buďte klidní, metodičtí a praktičtí. Právě taková taktika vám zajistí celkově nejvyšší efektivitu.

Peníze

Nemůžete se dočkat, až utratíte peníze, které vám hoří v kapse, ale teď není vhodná doba. Díky harmonickému planetárnímu aspektu, který se právě teď objevuje, přicházejí změny v oblastech, které řídí profesní vztahy, cestování, vyšší vzdělání, výuku a učení. Pokud již v některé z těchto oblastí působíte, je to pro vás skvělý čas! Pokud ne, pokuste se nějaký jejich aspekt začlenit do toho, čím se živíte.

Zdraví

Daří se vám mít tajný plán. Za to se nemusíte stydět! Tajné plány jsou ve skutečnosti smlouvy, které uzavíráte sami se sebou – je to způsob, jak vyzvat sám sebe a zároveň se chránit před veřejnou kontrolou. Nyní je skvělá doba na to, abyste si vyčlenili konkrétní zdravotní cíl: zlepšete si pleť tím, že budete během dne pít velké množství vody, zlepšete si svalový tonus pomocí kradmého cvičení nebo šetřete peníze a dopřejte si relaxační dovolenou!

Přečtěte si také