Denní horoskop RYB na 7. 9. 2022

Ryby 7. 9. 2022

Ať už je vaše situace jakákoli, Ryby, dnes můžete narazit na někoho vzrušujícího, kdo ve vás vzbudí silnou romantickou přitažlivost. Může to být příjemné a není důvod, proč byste si neměli užívat této společnosti, ale buďte trochu opatrní, než podniknete nějaké kroky. Než se rozhodnete pro jakýkoli druh známosti, ať už nezávazné, nebo vážné, tuto osobu lépe poznejte. Všechno nemusí být tak, jak se zdá.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konstelace může být přesně to, co potřebujete, zvláště pokud cítíte, že na vás přichází nálada pomsty. Možná se nedomluvíte s tím, kdo je vám nejbližší. Ať už je stav komunikace jakýkoli, jsou to slova, nebo spíše jejich absence, která možná věci nepomáhá. Ke skutečnému průlomu může pomoci prolomení ledů a zahájení hodnotného rozhovoru.

Práce

Bude těžké říct někomu nebo něčemu ne. V tomto dni je cítit ohromná bujnost, která vás udržuje v pozitivním a nezastavitelném pocitu. Je vhodná doba k tomu, abyste se pustili do projektů, které vyžadují vaše silné vůdčí schopnosti.

Peníze

Potřebujete se cítit bezpečně ve všech oblastech života a k tomu je obvykle zapotřebí hotovost. Nyní jsou vaše vztahy mimořádně důležité, pokud jde o vydělávání dalších peněz. Potřebujete-li novou práci nebo doporučení, požádejte nejvlivnější osobu, kterou znáte. Tento aspekt je příznivý pro to, aby se věci dařily a umožnily vám vybudovat si jistotu, po které toužíte.

Zdraví

Současná planetární konfigurace nám dává šanci, abychom do struktury našich bdělých hodin zapojili fyzické a emocionální potřeby našeho vnitřního dítěte – potřebu být vychováván, nakrmen a zaopatřen. Pomáhá nám realizovat v životě to, co chceme. Je příznivá doba pro to, abyste si uvědomili, co vám pomůže cítit se ve svém životě bezpečněji. Zeptejte se sami sebe: Co potřebujete, abyste se cítili dobře?

Přečtěte si také