Denní horoskop RYB na 8. 10. 2022

Ryby 8. 10. 2022

Nechte své srdce zářit. Láska vás obklopuje jako krásný růžový obláček a vy si nemůžete pomoci, ale přitahujete k sobě lidi. Pozvedněte dnes večer romantiku na vyšší úroveň s někým opravdu výjimečným. Zjistíte, že cokoli dáte, se vám desetinásobně vrátí. Vaše aura jasně září emocemi, a tak jí dovolte, aby vám svítila na cestu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Mohli byste mít před sebou výzvu. Pokud jde o milostné záležitosti a silné emoce, potřebujete mít ze všeho nejvíc pocit, že máte vše pod kontrolou. Intenzivní přitažlivost však dnes znamená, že možná dočasně ztratíte schopnost zachovat si chladnou hlavu tváří v tvář vzrůstající vlně vášně. Odvážíte se být pro jednou zcela zranitelní?

Práce

Vaše nálada dnes není nijak zvlášť silná, takže je jen dobře, že nejste v práci, jinak by vaše celková nálada byla mnohem horší. Pokud budete muset v práci strávit nějaký čas, snažte se s lidmi kolem sebe místo války uzavřít mír.

Peníze

Nemůžete se dočkat, až utratíte peníze, které vám hoří v kapse, ale teď není vhodná doba. Díky harmonickému planetárnímu aspektu, který se právě teď objevuje, přicházejí změny v oblastech, které řídí profesní vztahy, cestování, vyšší vzdělání, výuku a učení. Pokud již v některé z těchto oblastí působíte, je to pro vás skvělý čas! Pokud ne, pokuste se nějaký jejich aspekt začlenit do toho, čím se živíte.

Zdraví

Přání, aby věci byly jinak, často nic nezmění. Pokud ovšem nedosáhnete bodu zlomu a pak se nepohnete z místa. Takto pracujete většinu času. Něco vás trápí a hněte, a pak jednoho dne bez zjevného důvodu změníte názor. Abyste si pomohli pokrýt své základy, dodržujte v těchto obdobích zmatku přísný fyzický režim. O tom nemusíte přemýšlet: prostě to dělejte.

Přečtěte si také