Denní horoskop VAH na 1. 1. 2023

Váhy 1. 1. 2023

Váhy, máte tolik talentů a tolik různých schopností, že je pro vás někdy těžké vědět, čemu věnovat své úsilí. Dnes nedělejte obvyklou chybu, že se snažíte dělat všechno. I vy máte své hranice! Bude lepší, když se od situace trochu vzdálíte a stanovíte si priority na svém obrovském seznamu "úkolů". Soustřeďte se raději jen na jeden nebo dva důležité úkoly, než abyste míchali velké práce s malými.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeská konfigurace vás vybízí k tomu, abyste se raději vyjádřili, než abyste si o určité situaci dělali jen domněnky. Pokud vás napadají určité aspekty chování vašeho partnera (současného nebo budoucího), ale dosud jste nic neřekli, nyní je čas požádat o vysvětlení. S největší pravděpodobností zjistíte, že se není čeho obávat, ale je třeba začít mluvit.

Práce

Váš elán a živá osobnost vám dnes přinesou velké body. Nebojte se dát najevo své pravé já. Tím si získáte velkou přízeň zaměstnavatelů nebo potenciálních zaměstnavatelů. Nejlepší je energický přístup. Bude to přirozené.

Peníze

Máte podpůrný aspekt, který prospívá vaší zvědavosti v peněžních otázkách. Váš dům romantiky, dětí a rodiny je zvýrazněn Ujistěte se, že neutrácíte příliš mnoho, abyste si získali nebo udrželi něčí lásku. Zůstanete-li v rámci rozpočtu, může se ve skutečnosti více projevit vaše skutečná milující povaha. Důraz na cestování, duchovno a učení ukazuje, že životní lekce jsou stejně důležité jako majetek.

Zdraví

Jste přirozený vychovatel a bez ohledu na to, jak moc vám říkáme, abyste se starali sami o sebe, vždy budete mít potřebu starat se o druhé. Snažte se tyto dvě činnosti spojit, kdykoli je to možné. Ve skutečnosti vám planetární energie ve hře dává zvýšenou vnímavost a vy jste intuitivně schopni vycítit své hranice. Možná zjistíte, že se během současného tranzitu probouzíte brzy ráno. Je to skvělá doba na to, abyste se prošli a věnovali si trochu osobního času - a možná se to bude líbit i psovi!

Přečtěte si také